Haberler

Atatürk'e hakaret eden şahıs gözaltına alındı

Güncelleme:
Abone Ol

Sosyal medyadaki paylaşımlarında Atatürk'e hakaret eden Burak Keleş, İstanbul'da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden Atatürk'e hakaret eden Burak Keleş'in gözaltına alındığını açıkladı.

ATATÜRK'E HAKARET EDEN ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Sosyal medyada Atatürk ve vatandaşlara hakaret eden Burak Keleş isimli kişi infial uyandırdı. Tepkilerin ardından İstanbul emniyeti çalışma başlattı. Yeri tespit edilen Keleş, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

BAKAN YERLİKAYA: GEREĞİ YAPILDI

Konuya ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şunları söyledi: "Gereği yapıldı-29. Sosyal medya üzerinden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve Aziz milletimize hakaret eden Burak Keleş adlı şahıs İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yakalanarak gözaltına alınmıştır."

Atatürk'e hakaret eden şahıs gözaltına alındı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İçişleri Bakanı Sosyal Medya İstanbul Politika Gözaltı 3-sayfa Güncel Polis Medya Gözaltı 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Avşar OĞLU:

Bravo ! Tarafsızlık ve adaletin tecellisi için bu operasyonu yöneten polislerimize ve bakanımıza sonsuz teşekkürler !

Yanıtla3352
Ebu Huzeyfe:

Fikir özgürlüğü yok işte muz cumhuriyeti

Yanıtla2718
Vatandaşın biri:

Umarım içeride gösterirler ona

Yanıtla1524
sade vatandaş:

tabii kiAtatürke saygı duymak zorunda değilsiniz bu sizin en doğal hakkınız ama hakaret ederek ayıp ediyorsunuz anladık siz Atatürke ülkeyi yunanlılardan kurtardığı o yüzden yunan vatandaşı olup avrupa birliğine giremediğiniz için kızgınsınız toprağı bol olsun birinin dediği gibi keşke yunan galip gelseydi o zaman ağzınız kulaklarınıza varırdı.

Yanıtla1015
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title