Haberler

Bakanlığı harekete geçiren paylaşım: Sultanbeyli'de ayaklanma çıkarmaya başlayacağız

Güncelleme:
Abone Ol

Bir sosyal medya hesabından yapılan "Saat 19.00-20.00 arası Sultanbeyli'de ayaklanma çıkarmaya başlayacağız" paylaşımı İçişleri Bakanlığı'nı harekete geçirdi. Yapılan incelemede hesabın yöneticisinin 14 yaşındaki bir çocuk olduğu tespit edilirken, İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından şahısla ilgili gerekli işlemler yapıldı.

İçişleri Bakanlığı, bir sosyal medya hesabından, "Saat 19.00-20.00 arası Sultanbeyli'de ayaklanma çıkarmaya başlayacağız" şeklindeki paylaşıma ilişkin açıklama yaptı.

BAKANLIK YETKİLİLERİ HAREKETE GEÇTİ

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız tarafından yürütülen çalışmalarda *"Ayaklanış#Türkiye"* isimli bir sosyal medya hesabından bugün, 'Saat 19.00-20.00 arası Sultanbeyli'de ayaklanma çıkarmaya başlayacağız' şeklinde paylaşım yapıldığı görülmüştür.

14 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK ÇIKTI

Yapılan incelemede sosyal medya hesabının yöneticisinin 14 yaşındaki E.P. olduğu tespit edilmiştir. Aynı hesaptan Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin kimlik bilgilerinin paylaşıldığı da anlaşılmıştır. E.P.'ye İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından gerekli işlem yapılmıştır.

"PROVOKASYONLARINA ÇOCUKLARI ALET EDENLERİ TEK TEK YAKALAYACAĞIZ"

Ülkemizde karışıklık çıkarmak isteyenlere, provokasyonlarına çocukları alet etmek isteyenleri tek tek yakalayıp adalete teslim edeceğiz. Konuya ilişkin soruşturma geniş çaplı yürütülmektedir" ifadelerine yer verildi.

GÖÇ İDARESİ'NDEN AÇIKLAMA

Bakanlığa bağlı Göç İdaresi Başkanlığı da, Türkiye'de geçici koruma kapsamında bulunan Suriyelilerin kimlik bilgilerinin sızdırıldığına dair iddialara ilişkin açıklama yaptı. Başkanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, iddialar hakkında açıklama yapma ihtiyacının ortaya çıktığı kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Söz konusu bilgiler incelenmiş ve Göç İdaresi Başkanlığımızdaki güncel bilgilerle uyuşmayan bilgilerin yer aldığı tespit edilmiştir. Bu nedenle, bu verilerin hangi yıllara ait olduğunun, hangi kaynaktan, hangi tarihte alındığının belirlenebilmesi ve kamuoyuna sağlıklı bilgi verilmesi için geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İçişleri Bakanlığı Sosyal Medya İstanbul Çocuk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı kimdir? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kaç yaşında, nereli? Servet Yardımcı'nın hayatı ve kariyeri TRT SPOR YAYIN AKIŞI: TRT Spor'da bugün hangi maçlar var? 11 Temmuz TRT Spor maçları! Gaga Bulut neden gözaltına alındı, ne oldu? Gaga Bulut kimdir? HAZİRAN 2024 ABD ENFLASYON KARARI | Haziran ayı için ABD enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? ÖSYM YKS (TYT, ATY, YDT) üniversite sınavı sonuç sorguma ekranı (sonuc.osym.gov.tr) HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ | Nem oranı yüzde kaç? 11 Temmuz hava durumu raporu! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklığı kaç derece? 3. DÖNEM AÇIK LİSE (AÖL) SINAVLARI NE ZAMAN? AÖL sınav giriş belgesi yayınlandı mı? KPSS DHBT başvurusu ne zaman? DHBT sınavı hangi tarihte, nasıl başvurulur? Emekli maaşı zammı ne zaman açıklanacak? Toplantı ne zaman? Emekli maaşı ne kadar olacak? Immobile kimdir? Ciro Immobile kaç yaşında, nereli? Dünya Güzellerim Tatilde 2. Bölüm izle | Dünya Güzellerim Tatilde hangi kanalda, saat kaçta? Engin Polat ile Dilan Polat kaç yıl hapis cezası alacak? Polat davasında son durum nedir? 11 TEMMUZ PERŞEMBE HAVA DURUMU | Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü hangi iller için yağış uyarısı verdi? Wanda Nara ve Icardi ayrıldı mı? Wanda Nara ve Icardi neden ayrıldı, ne zaman boşanacaklar? TBMM Genel Kurulunda, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'nin birinci bölümünde yer alan ilk 6 maddesi kabul edildi.
1000

Yorumlar (17)

Dadaş Kara:

yav niye zorluyorsunuz yollamak çokmu zor

Yanıtla12293
masteng aston:

Ulke yok olsun surude rahatlar

414
Mert D:

Bence zor karşılığında kaç milyar Euro aldı hükümet bunun için. İzin verir mi ab. Kesin sozleme yapılmıştır bununla ilgili.

212
Shef :

1951 yılında imzalanan Cenevre Sözleşmesini bir güzel okuyun, o zaman anlarsınız neden zor olduğunu. Dünyada kurulu düzenin çarpıklığını görmüyor musunuz?

15
EVO20 :

Darısı Ankara'ya.

Yanıtla10667
Murat Celik:

ortadoğu'dan ders almadınız mı

32149
sdsfs dfsa:

Anlaşılan sende 15 yaşında sübyamın tekisim

1231
Buğra Er:

Yıl@nın b@şı küççükken ezzlmeli

Yanıtla3697
Süleyman Demir:

O VELET VE YAPTIRANLARI AYNI ŞEKİLDE CEZALANDIRMAK LAZIM YOKSA HERKES CESARET EDER BÖYLE OLAYLARA

Yanıtla4336
Sihirbazın Çırağı:

Sultanbeyli'yi ayakta alkışlayıp da selamlarız.

Yanıtla1413
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title