Haberler

Üzerlerine yıldırım düşen çocukları kurtarmak için toprağa gömdüler

Güncelleme:
Abone Ol

Iğdır'da bir köyde hayvan otlatan 2 kardeş ve sürünün üzerine yıldırım düştü. Küçük çocuklar ağır yaralanırken, yardımlarına koşan köylüler 2 kardeşi toprağa gömdü. Vücutlarında yanıklar oluşan çocukların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Iğdır merkeze bağlı Asma köyünde hayvan otlatan 2 kardeşin ve sürünün üzerine yıldırım düştü, yıldırım çarpması sonucu yaralanan kardeşlere yardıma gidenler çocukları toprağa gömerek kurtardı.

2 KARDEŞ AĞIR ŞEKİLDE YARALANDI

Olay, öğle saatlerinde merkeze bağlı Asma köyü kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Rahime-Mehmet Ali Aktaş çiftinin 4 çocuğundan Yunus Emre (17) ve Aziz Aktaş (15), hayvanlarını otlatmak için meraya çıktı. Aniden bastıran sağanak yağış ile birlikte yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu 2 kardeş ağır şekilde yaralandı.

SAĞLIK DURUMLARI CİDDİYETİNİ KORUYOR

Yardıma giden köylüler ambulansı beklerken çocukları toprağa gömdüler. Olay yerine giden sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralı kardeşleri Iğdır Devlet Hastanesine kaldırdı. Kardeşlerin vücudunda yanıklar oluşurken sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yıldırım Çarpması 3-sayfa Iğdır 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

Erdal_19:

bişi olmaz geçer

Yanıtla5199
Ebu Huzeyfe:

Onlardan sana geçer İnş

7287
Elimisallasamellisi:

Daha fazlası sana olsun ins

8201
Goethegitme:

19 kere

7103
By çok bilen:

topraklama yapmışlar

Yanıtla12127
Erkan Arslan:

Sen önceden Betonlama Yapin Deseydin Ya

1151
Orhan Dik :

Adamlar büyükşehirde olayı anca kayıt altına alıp sağlık görevlilerini beklememiş, gitmişler müdahale etmişler. Ayrıca, bu görüntü de gösteriyorki, kimsenin dağın başında bile Iphone 15, Samsung Ultra bilmemneye ihtiyacı yok.

331
LOLİPOP:

Görüntünün netliği beni benden aldı, sanırsınız kamera yeni icat edildi.

Yanıtla1993
NediyonDegisik:

Kriminalisin ???????? ne yapcan netligi

01
Hakan:

Toprak çözüm değil

Yanıtla3316
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title