Haberler

İki aile arasındaki silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı! Dehşet anları kamerada

Güncelleme:
Abone Ol

Kastamonu'da akraba olduğu öğrenilen 2 aile arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı. Dehşet anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kastamonu'da iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Silahlı kavga güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay Kastamonu'nun Araç ilçesine bağlı Çay Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çay Mahallesi'nde aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen ve akraba olduğu öğrenilen 2 aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın yerini kavgaya bırakması üzerine T.G. yanında bulundurduğu silahla 30 yaşındaki Kenan Özkan Hüsük'e ateş etti. Kurşunların hedefi olan Hüsük olay yerinde hayatını kaybetti.

İki aile arasındaki silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı! Dehşet anları kamerada

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Çıkan tartışmayı gören mahalle sakinleri olayı gerçekleştirdiği iddia edilen T.G.'ye saldırdı. Darp edilen T.G ve Y.G.'de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralanan T.G. ve Y.G. olay yerine çağırılan ambülansla polis gözetimi altında Kastamonu'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

İki aile arasındaki silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı! Dehşet anları kamerada

BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Tedavisi tamamlanan T.G., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan T.G., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çay Mahallesi Kastamonu kavga Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

MAZLUM:

Yukarıda arkadaşın biri bir kişiye 10 kişi saldırmış yazmış ellerine sağlık az bile yapmışlar cinayeti işleyen işte o 1 kişi kardeş

Yanıtla113
cimbomlu:

vatanimdan utaniyorum.

Yanıtla011
VATANDAŞ:

Bu zamanda en çok kötülük akrabadan geliyor. Çünkü akraba senin zayıf noktanı bildiği için seni zayıf noktandan vuruyor. Aman ha aman , akrabaya dikkat edin. Paranı yiyen de akraba , dedikodunu yapan da akraba . Akrabanın çok zararı var ama faydası hiç yok.

Yanıtla08
metin:

henüz bilinmeyen nedenle? cevap para mevzusudur arsa vs başka ne olacak silahlar konuştu!!! bi kerede İnsan olunda ağzınız konuşsun boş haber haber değeri bile yok hükmünde bi haber

Yanıtla61
Derya ural:

Kız mevzusu öldürülen çocuğun üvey kardeşi kız kaçırıp ölen çocuğun yani üvey abisinin evine getirmiş olan abiye oldu yani

00
adalet:

Allah belanızı versin , insanlık dan nasibini almamış ucube yaratıklar. . . Demokles kılıcı elimde olsa hepinizi asdırırdım :((

Yanıtla07
yuh:

ne biçim akraba la bunlar. madem bi yararınız yok. bari zarar vermeyin.

Yanıtla06
Hüsam:

Ölüler Mezara diğerleri Buyurun kodese

Yanıtla03
Merhaba Dünya:

1 adama 10 kişi saldırmış bence saldıranların sayısı fazla olduğundan güçlü olduklarını düşünüp haksızlık yapmışlardır yani bence saldıranların tamamı suçlu.

Yanıtla11
...:

kastamonuluyum ama kastamonuya gitmek istemiyorum öfke kontrolu yok orda yaşayan iinsanların silahı beline takıp gezmek onlar için erkeklik dedikodu ne ararsanız var o yüzden istanbula yerleştim kafam daha rahat

Yanıtla01
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title