Haberler

İki kadını vahşice katleden 'sur canisi'nin babası konuştu: Biri sevgilisi, diğeri arkadaşıydı

Güncelleme:
Abone Ol

Dün İstanbul'da iki genç kızı katlettikten sonra surlardan atlayarak intihar eden 19 yaşındaki Semih Çelik'in babası ilk kez konuştu. Baba Çelik, öldürülen iki genç kadından birisinin oğlunun sevgilisi diğerinin ise okul arkadaşı olduğunu belirtti. Oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu belirten baba Çelik, oğlunun önceden de intihara teşebbüs ettiği ifade etti.

İstanbul'da kan donduran olay dün Fatih'te meydana geldi. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre olay, 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi.

YARIM SAAT ARAYLA İKİ CİNAYET

Edirnekapı surlarının üzerine çıkan bir şahıs, öldürdüğü bir genç kızın başını kesip aşağı attı. Ardından boğazına ip geçiren katil zanlısı surlardan atlayarak intihar etti. Türkiye'yi sarsan bu olayın yankıları sürerken katil zanlısının bu vahşetten yarım saat önce de Eyüpsultan'da 19 yaşındaki Ayşenur Halil'i katlettiği ortaya çıktı.

KATİL ZANLISI KİMDİ?

Surlarda yaşanan bu görüntülerin ardından polis katil zanlısının isminin 19 yaşındaki Semih Çelik olduğunu belirledi. Hemen araştırılan bu zanlının Fatih nüfusuna kayıtlı 19 yaşında ve suç kaydı olmadığı tespit edildi. Polis, mesleği kasaplık olan Semih Çelik'in babası Adem Çelik ile görüştü.

BABASI: HASTANEDE TEDAVİ GÖRDÜ

Kurye olarak çalışan baba Adem Çelik, polise, Eyüpsultan ilçesinde öldürülen maktul Ayşenur Halil isimli genç kızın oğlunun sevgilisi olduğunu, Fatih'te surlarda öldürdüğü İkbal Uzuner adlı genç kızın da oğlunun okul arkadaşı olduğunu söyledi. Oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu anlatan baba, oğlunun daha önce rahatsızlığıyla ilgili hastanede tedavi gördüğünü söyledi.

KATİLİN BİR YILDA 5 HASTANE KAYDI ÇIKTI

Babanın bu iddiası üzerine katil zanlısı Semih Çelik'in hastane kayıtları araştırıldı. Yapılan incelemelerde 1 yıl içerisinde Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Okmeydanı EAH ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde toplam 5 adet hastane kaydının olduğu tespit edildi.

HER ŞEYİ ÇİZİP TASARLAMIŞ

Tüm bu çalışmalar yapılırken, katil zanlının evinde inceleme yapıldı. Yapılan incelemelerde defter üzerine kara kalem çizilmiş, kafası ile vücudu birbirinden ayrılmış ve vücudu parçalanmış şekilde bir kadın resmi bulundu. Bu çizim polis kayıtlarına; "Çiziminin bulunduğu, Fatih'te öldürülen İkbal Uzuner isimli şahsın öldürülme şeklinin, şüpheli tarafından çizilmiş olan resme benzerlik gösterdiği anlaşılmış olup; konu ile ilgili çalışmalar ilçe ekipleri ile birlikte devam etmektedir" diye geçti.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Dehşete kurban giden Ayşenur Halil bugün öğlen namazından sonra, İkbal Uzuner ise ikindi namazı sonrası toprağa verilecek. Katil zanlısı Semih Çelik de bugün öğlen namazı sonrası toprağa verilecek.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Semih Çelik İstanbul Cinayet 3-sayfa Güncel Hukuk Yaşam Baba Sur Cinayet Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (51)

Sihirbazın Çırağı:

Muhtemelen bu dünyada ki yaşamından vazgeçerek fedakarlık ettiğinde Cennete gideceğini biliyordu çünkü ölen herkes cennete gider. Giderken en çok sevdiği kim varsa onlara yardımcı olmak için ölmelerine yardım edebileceğini düşündü. Onları Şehit etti. Peki bu inanca nereden kapılmıştı ? Çok basit, televizyonu izledi siyasetçilerin ve kamu faaliyetlerinde çalışanların cennete gireceklerine olan inançlarını fark etti; onlar bile giriyorsa ben intihar ederek kralı olurum cennetin dedi.

Yanıtla99159
Hüseyin Aslan:

Şahsın evinde çıkanlar, şahsın hiristiyan veya satanist olduğunu delillendiriyor. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz, kafanız bu şahsın kafasından daha dağınık. Varsa yoksa din düşmanlığından başka hiç birşey bilmiyorsunuz.

20222
XYZ:

Manyak, buradan emniyete sesleniyorum, sihirbazin ciragi adli hesabi inceleyin!

4133
özcan elaldılar:

katilin cani birisinin cenaze namazı niye kıldırıyorsunuz ve kılıyorsunuz ki .. gömün gitsin iti

Yanıtla18570
Koray Çal:

picin ölüsünü köpeklere yem yapın gommege değmez

Yanıtla9427
Sevcan Demir:

Kızlara yazık olmuş ya hiç mi ele vermedi konuşmaları, davranışları bunun psikopat olduğunu.

Yanıtla5312
Yusuf Aydin:

Kızlar o adamla sevgiliydi asıl sorunun başı Burda sevgili olmak nedir seninle ne dini ne resmî ne ahlakı h bir bağı olmayan biriyle aşk yaşayıp karı koca gibi mi olmak ? Sorunun temeli burda hatamda mutluluk arayana mutluluk haram olur bu kadar özgürlük çok fazla piyasada kız kalmadı ortalık kadın kız dolu

2373
Kutay Özmen:

Aşırı zekiler kesinlikle açık vermezler, çok iyi oyuncular dır

440
MEHMET EMİN BİRGÜL:

ozaman tedavi eden doktorlar buna nasıl onay vermiş bakmak lazım suç bence çocukta değil 5 kez hastaneye gitmiş ve bu kişi çıkmış aile napsın ?? akli dengesi yerinde değil belli .

Yanıtla14228
OkuYorum:

Mesela ağır şizofreni hastası ilacını içmiyor, iç diyorsun beni öldüreceksiniz ilaçla diyip aileye düşman oluyor ve ailesi ölüm korkusuyla yaşıyor. Aile gidip birini öldürecek diye uyarıyor ama yetkililer ne hapse ne hastaneye yatırıyor. Hastaneye yatsa bile ilacı zorla içirip iyileştirip çıkartıyorlar, çıkınca yine hap bırakıyor, hoop herşey baştan başlıyor. Uyuşturucu da aynı. Hasta birini öldürene yada kendi ölene kadar aile çaresiz bekliyor.

151
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title