Haberler

Kayınpeder, sokak ortasında tartıştığı eski damadını silahla vurup darp etti!

Güncelleme:
Abone Ol

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir adam, sokak ortasında tartıştığı eski damadını önce ayağından vurdu, sonra darp etti. O görüntüler kameraya yansıdı.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde kayınpeder eski damadını silahlı kavgası güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Hendek ilçesi Osman Yılmaz Caddesi'nde meydana gelmişti. Edinilen bilgilere göre, kayınpeder N.G., isimli şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı eski damadı Kemal Karadeniz'i silahla vurarak yaralamış, sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yapmasının ardından Hendek Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına almıştı. Vatandaşlar tarafından sakinleştirilen kayınpeder N.G. isimli şahıs ise polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

OLAY KAMERALARA YANSIDI

Yaşanan silahlı kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, elinde silah bulunan ikilinin tartışması ve daha sonra kayınpederin eski damadın silahla ayağına sıkması ve darp etmesi gözüküyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kemal Karadeniz Sakarya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

DJ BORİS BREJCHA:

ADALET OLMADIĞI İÇİN KENDİMİZ CEZA VERİYORUZ MAALESEF. KİM BİLİR NE YAŞATTI.

Yanıtla112
FIRTINA 61:

Adalet olmayınca sokaklarda herkes kendi adaletini arama derdine düşmüş!!!

Yanıtla111
Memleketim:

Bunlarin hic sucu yok. Insanlari bu duruma getiren sarayda oturan gözü ac bencil ve bir okadarda amarikan usagidir. Milleti din iman ahlak, saygi birakmadi. Kendi yüzlerce koruma onlarca makam araciyla sabah aksam ahkam kesti. Allah seni bir an önce bu milletten soyutsun.

Yanıtla46
Adınızı Yazın:

HERKEZ KENDİ ADELETİNİ SAĞLIYOR ARTIK YAPACAK BİŞEY KALMADI MALESEF. .

Yanıtla16
Arda:

Nasil olsa serbest birakilacak , pek haberlik degeri yok bana kalirsa .

Yanıtla22
Gurbetci:

Yeni Türkiye

Yanıtla40
Cemal:

Kızının çektiği acı adamı çileden çıkardıysa demekki. Erkekler olarak evlendiğimiz kadını ipotek altına almadığımızı farketmemiz gerekiyor. Bize emanet edilen o kadınlar Birilerinin gözbebeği. Karım değilmi ister severim ister üzerim gibi bi hak yok

Yanıtla03
Eski damat ne yaptı:

Acaba o eski damat adama ne yapmış onunda soleseniz iyi olsa zaten eski olmazdı ülkede kadınlara okadar haksızlık oluyoki bu eski damatlar eski kocalar kadinlari öldürüyor filan hani belki onunla ilgilidir .....

Yanıtla02
Çankırılı Mevlüt Bilgin 1948:

Anayasada böyle bir suçun ceza tanımı yok diyecekler salacaklar , ama kayınpeder çükülmeli o bunu hak ediyor

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title