Haberler

Şırnaklı tırcıların Irak'taki kavgasında kan aktı! Defalarca bıçaklayıp kaçtılar

Güncelleme:
Abone Ol

Irak'a yük taşıyan Şırnaklı tanker şoförleri arasında çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada Reşit Karatay, aldığı bıçak darbesi ile hayatını kaybetti. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, Karatay'ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Habur Sınır Kapısı üzerinden Türkiye'ye getirildi.

Irak'n Zaho kentinde Şırnaklı tanker şoförleri arasında çıkan bıçaklı kavgada Reşit Karatay, hayatını kaybetti. Şüpheliler kaçarken, kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TARTIŞMANIN ARDINDAN BIÇAKLARA SARILDILAR

Olay, dün öğle saatlerinde Irak'ın Zaho kentindeki tanker sahasında meydana geldi. Bölgeye yük taşıyan Şırnaklı tanker şoförleri arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü.

BIÇAKLADIKTAN SONRA KAYIPLARA KARIŞTILAR

Kavgada Reşit Karatay, vücuduna aldığı bıçak darbesi ile yaralandı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, hastaneye kaldırılan Karatay, kurtarılamadı.

TIR ŞOFÖRÜNÜN CENAZESİ TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ

Karatay'ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Habur Sınır Kapısı üzerinden Türkiye'ye getirildi. Cenaze, Silopi ilçesi Babındak köyünde defnedilecek.

CİNAYET ANI KAMERADA

Güvenlik kamerasına yansıyan olayda kalabalık grubun Reşit Karatay'a defalarca bıçak sapladığı görülüyor. Talihsiz adam aldığı darbelerle yere yığılırken saldırganlar ise olay yerinden kaçıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Habur Sınır Kapısı Güvenlik 3-sayfa Türkiye Karatay Silopi Şırnak Otopsi Dünya Kavga Hukuk Zaho Zaho Irak Irak Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

İSKOÇYALI:

Medeniyetin önemini medeniyetin olmadığı yerde yaşayanlara bakarak anlayabilirsiniz.

Yanıtla35713
Sabahattin Polat :

Ne yani, İzmir İstanbul Edirne de bıçaklanma olayları olmuyormu

14131
Goethegitme:

Modeller belli suç işlemeden gezmeleri bile suç

Yanıtla20164
Yunus Deliorman :

birazda onlar uğraşsın

Yanıtla6586
Güray Dilli :

Hadi bakalım , yetki karmaşası işte burada başlar. Irak Hükümeti mi , Kuzey Irak Yönetimi mi ( Barzani ) yakalayacak bunları . Veya bana ne mi diyecek...

215
Cihans:

Bizim insanimiz yapar kardes sinir uclarimizda daima elektrik var ne irak tanir ne amerika kotu bir olay artik egitim seviyesini arttirip bu olaylarin s9n bulmasi umut etmwkten baska caremiz yok

Yanıtla789
VATANDAŞ:

Kardeş haberi okumadan ne kadar gereksiz boş bir yorum yapmışsın... Sizin insan öldürülmüi ıraklılar öldürmüş... Bende buradan diyorum ki bizim insanımız haber okumadan cahilce yorum yapmaya bayılır

1214
Turgay Karaderi:

SU TESTiSi SU YOLUNDA KIRILIR DAYI !!!

Yanıtla2557
Sabahattin Polat :

Ne alaka testi sanagirsin

110
Alkurt:

Peygamberler neden hep Ortadoğu'dan geldiğinin kanıtlarından biri.

Yanıtla3741
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title