Haberler

Ormanda uyuşturucu verilen Aslıhan'ın son anlarının görüntüsü: Nefes alamıyorum, baba

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de iş görüşmesi için evden çıkıp 1 gün sonra hastanede olduğu ortaya çıkan ve Adli Tıp Kurumu raporuna göre uyarıcı madde zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden 18 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek'in ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde genç kızın "Nefes alamıyorum" dedikten sonra son sözlerinin "Baba" olduğu duyuluyor.

İzmir'de iş görüşmesi için evden çıkıp, 1 gün sonra hastanede olduğu ortaya çıkan ve Adli Tıp Kurumu raporuna göre uyarıcı madde zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden Aslıhan Sinem Çiçek'in son görüntüleri ortaya çıktı.

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU

İzmir'in Bayraklı ilçesinde oturan Aslıhan Sinem Çiçek, 26 Temmuz 2022'de iş görüşmesi için Bornova ilçesindeki bir adrese gitti. Eve dönmeyen Çiçek'e ulaşmayan babası Serdar Çiçek, polise kayıp başvurusunda bulundu. Çiçek'in, Ege Üniversitesi Hastanesi'nde olduğunu belirlendi. Durumu ağır olan Çiçek, bir gün sonra hastanede yaşamını yitirdi. Çiçek'in ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada Burak Kaya (28), gözaltına alındı. Aslıhan Sinem Çiçek'in telefonu üzerinde bulunan Kaya, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede sulh ceza hakimliğince 'Gasp' suçundan tutuklandı.

KANINDA UYUŞTURUCU TESPİT EDİLDİ

İzmir Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan otopsi raporunda, Çiçek'in kanında uyuşturucu tespit edilirken, sürüntü örneklerinde herhangi bir sperm hücresine rastlanmadığı belirtildi. İstanbul Adli Tıp Kurumu 1'inci İhtisas Kurulu'ndan gelen raporda da Çiçek'in ölümüne ilişkin, "Kişinin ölümünün uyarıcı madde zehirlenmesi sonucu meydana gelmiş olduğu oy birliği ile mütalaa olunur" denildi.

SON SÖZLERİ "BABA" OLDU

Olayın yankıları sürerken Aslıhan Sinem Çiçek'in son görüntüleri ortaya çıktı. Ormanlık alanda çekildiği belirlenen görüntülerde genç kızın "Nefes alamıyorum" dedikten sonra son sözlerinin "Baba" olduğu duyuluyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Adli Tıp Kurumu 3-sayfa Güncel Hukuk İzmir Yaşam İzmir Baba İzmir Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

Emin Tas:

Laik düzen yıkılmalı

Yanıtla136100
Hüdavendigarlı 16:

Laik düzen yıkılınca herşey toz pembe mi olacak sanıyon

22
Ramazan Sahin:

Fark etmez bence hergün heryerde yayınlasınlarki ibretlik olsun. Yazık günah hem kıza hem anneye babaya

Yanıtla5183
Esma macit:

Eski bir haber fakat bu durumda olan okadar çok genç var ki... Onlar bizim yavrularımız... Nereye gidiyoruz böyle nooldu bize... Bunun fakirlikle zenginlikle ilgisi yok çocuklar boşlukta mânevî değerler sıfır... Rabbim sen uyanış ver kablerimize amin

Yanıtla6159
Yücel Bakan:

Amin kardeşim

11
kazim Altuntaş:

eski haberleri ısıtıp ısıtıp önümüze koymaaa

Yanıtla2230
Can Reno:

1 senelik haber bu

Yanıtla1532
ENSON:

Yolun yolcusuymuş, gittiği yol uğruna canından olmuş… ülkemizin gençliği çöpe dönmüş durumda

Yanıtla407
İLK SAV:

Ne kadar zalim bir insansın vefat etmiş gencecik kıza yolun yolcusuymuş demişsin. Haberi bile okumamışsın. 18 yaşındaki Kız iş görüşmesine gitmiş. Kızın içeceğine uyuşturucu madde kattılarsa bunu nasıl izah edeceksin. Umarım senin çocukların yoktur. Genç isen de ilerde umarım çocukların olursa başına gelmez.

14
müfeyir Kaplan:

bir gün çucuklarimizada yapabilirler devlet kissasa kısas olmali

Yanıtla339
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title