Haberler

Kartal'da adliye önüne getirdiği aracını ateşe verdi: Yurtdışından geliyorum, 2 sene kesilmiş cezam var

Güncelleme:
Abone Ol

Kartal'da İstanbul Anadolu Adalet Sarayı önüne kadar gelen bir gurbetçi, cadde ortasında indiği otomobilini ateşe verdi. Araç kısa sürede alev topuna dönerken, otomobili küle çeviren yangın bir vatandaşın cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Gözaltına alınan şahıs "Adalet olmadığı için. Ben yurtdışından geliyorum, benim başıma bir olay gelmiş. 2 sene kesilmiş cezam var. Başıma gelen olayları anlatıyorum, inanmıyorlar" dedi.

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı önüne aracıyla gelen bir şahıs, cadde ortasında otomobilinden inerek aracını ateşe verdi. Araç kısa sürede alev topuna döndü.

Olay saat 13.00 sıralarında İstanbul Anadolu Adalet sarayı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 GPR 100 plakalı araç sürücüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle adliye önüne geldiği esnada cadde ortasında otomobilinden inip aracını ateşe verdi. Araç kısa sürede alev topuna döndü.

Kartal'da adliye önüne getirdiği aracını ateşe verdi: Yurtdışından geliyorum, 2 sene kesilmiş cezam var

ARAÇ KÜLE DÖNDÜ

İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri cadde üzerinde güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleriyse çıkan yangına müdahale etti. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken araç kullanamaz hale geldi. Aracın alevlere teslim olduğu anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kartal'da adliye önüne getirdiği aracını ateşe verdi: Yurtdışından geliyorum, 2 sene kesilmiş cezam var

"ADALET OLMADIĞI İÇİN"

Arabasını adliye önünde yakan ve ifadesi alınmak üzere gözaltına alınan şahıs, "Adalet olmadığı için. Ben yurtdışından geliyorum, benim başıma bir olay gelmiş. 2 sene kesilmiş cezam var. Başıma gelen olayları anlatıyorum, inanmıyorlar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Anadolu Adalet Sarayı Cep Telefonu istanbul 3-sayfa Olaylar Güncel Hukuk Olaylar Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Muharrem Güreli:

Adalet olmayan ülkede adalet ariyor

Yanıtla384
Ö AKGÜN:

Showw time. Kur yüksek sana çerez parası bas havanı devam keee

Yanıtla4914
Kara Maske:

O zaman adalet olan ülkede kal

Yanıtla3723
Tandogan Dogan:

turkiye sanki yol gecen hani ol.mus

Yanıtla129
Süleyman Yazar:

Burası senin gördüğün ülkelerden değil bilader...

Yanıtla16
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title