Haberler

İstanbul'da magandalık bitmiyor! Kendisine yol vermeyen sürücüyü bıçakladı

Güncelleme:
Abone Ol

Esenyurt'ta yaya yolundan geçmeye çalışan bir kişi ile yayaya yol vermeyen sürücü arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Karşıya geçmeye çalışan şahıs araç sürücüsünü bıçakladı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul Esenyurt'ta yaya yolundan geçmeye çalışan bir şahıs, karşıdan gelen araç sürücüsü ile yol vermediği için çıkan tartışmada sürücüyü bıçakladı. Bıçaklı saldırgan gözaltına alınırken, kavga anları anbean kaydedildi.
Dün öğle saatlerinde İstanbul Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, yaya yolundan karşıya geçmeye çalışan şahıs, karşıdan gelen hafif ticari araç sürücüsü ile yol vermediği için tartışmaya başladı.

SÜRÜCÜYE BIÇAKLA SALDIRDI

Yaya ile sürücü arasında arbede yaşanırken şahıs, sürücüyü elindeki bıçak ile yaraladı. Kavgayı çevredeki vatandaşlar ayırmaya çalışırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, şüpheli şahsı gözaltına alırken yaralı sürücü ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşanan bıçaklı kavga ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası ile saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Yerel Haberler Güvenlik istanbul Esenyurt 3-sayfa Güncel Kavga Suç Güvenlik Yerel Haberler Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

sade vatandaş:

yayaya yol veriyorum durduğum için arkadan gelen araçtaki insan kılığındaki yaratık bana fırça atıp posta koymaya çalışıyor o zihniyette olup bana bu edepsizce hareketi yapmaya çalışanlar kim olursa olsun her zaman gerekli cevabı alır

Yanıtla221
VATANDAŞ:

Uygun yerde yol verirsen sıkıntı yok, helal olsun. Herşeyin adabı var.

11
Turhan Gönen:

Yayanın eline sağlık. Tam olarak yapmak istediğim şeyi yapmış.

Yanıtla710
ARSLANOĞLU Hakan:

Esenyurt olmasa, Show Tv ana haber yapamaz.

Yanıtla310
Doğrucu Davut Davut:

Şoförün yanından inen kişi sadece seyretmiş :)

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title