Haberler

Soğukkanlılığı takdir topladı! Kafasına silah dayanan bekçi, görevini yapmaya devam etti

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde kavgayı ayırmak isteyen bekçinin kafasına silah dayandığı anlar, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Bekçinin, kafasına silah dayanmasına rağmen soğukkanlılık içinde görev yapması takdir topladı.

İstanbul Kağıthane'de bir grup arasında çıkan kavgaya "gece kartalları" olarak adlandırılan bekçilerden müdahale geldi. Bu sırada saldırgan, elindeki silahı bekçinin başına dayadı. Başındaki silaha rağmen soğukkanlılığını bozmayarak görevine devam eden bekçi, takdir topladı. Ekipler tarafından gözaltına alınan saldırgan daha sonra serbest bırakıldı.

OLAY YERİNE SEVK EDİLDİLER

Geçtiğimiz Pazar günü gece saatlerinde Kağıthane Harmantepe Mahallesi'nde semt meydanında iki grubun silahlı kavga yaptığı yönünde ihbar gelmesi üzerine Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Gültepe Polis Merkezi Amirliğine bağlı bekçiler, olay yerine sevk edildi.

Soğukkanlılığı takdir topladı! Kafasına silah dayanan bekçi, görevini yapmaya devam etti

BEKÇİNİN BAŞINA SİLAH DAYADI

Kısa sürede olay yerine gelen bekçiler, kavgaya karışan tarafları ayırmak için müdahale etti. O esnada bir şahıs, kavgayı ayırmak için mücadele eden bekçilerden birinin başına silah dayadı. Vatandaşların araya girmesiyle uzaklaşan şahıs ardından koşarak kayıplara karıştı. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Soğukkanlılığı takdir topladı! Kafasına silah dayanan bekçi, görevini yapmaya devam etti

GÖZALTINA ALINDIKTAN SONRA SERBEST KALDI

Olayın ardından çalışma başlatan Gültepe Polis Merkezi Amirliğine bağlı Suç Araştırma ve Soruşturma Büro ekipleri, bekçinin kafasına silah dayayan şahsın Hakan K. olduğunu tespit etti. Çalışmalara devam eden Kağıthane polisi, şahsı saklandığı yerde olayda kullandığı tabancayla birlikte kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen şahsa, "görevli memura mukavemet", "tehdit" ve "ateşli silahlar kanununa muhalefet" suçlarından adli işlem yapıldı. Bu suçlardan adliyeye sevk edilen şahıs serbest bırakıldı.

Soğukkanlılığı takdir topladı! Kafasına silah dayanan bekçi, görevini yapmaya devam etti

AMCASININ EVİNDE SAKLANDI

Şahsın serbest kalmasının ardından araştırmalara devam eden Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili güvenlik kamera görüntülerine ve görgü şahitlerine ulaştı. Gelişmelerin ardından savcılık talimatı üzerine serbest bırakılan Hakan K. saklandığı amcasının evinde Kağıthane polisi tarafından tekrardan gözaltına alındı. Ancak adliyeye götürülen şahıs, tutuklama talebiyle sevk edildiği adli makamlarca bu kez de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Kağıthane Hisarcık Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

gökhan 44:

=) =) kafasına dayadı sabahında serbest bırakıldı. tutuklanması için öldürmesimi lazımdı ? devletin kafasına silah dayadı ama serbest kaldı.

Yanıtla1141
Caner Açar:

Böyle adamlar nasıl serbest bırakılıyor. Bugün bunu yapan yarın ateşte eder. En azından silahına el koyulup bir kaç ayda olsa hapis yatmalıydı ki aklı başına gelsin. Suç sadece ateş ettikten sonra olmuyorki, bu şekilde birine silah dayamakta suç sayılması gerekiyor.

Yanıtla1108
Halil Kara:

allah aşkına ne soğunkanlılığı ya. adam iş bilmiyor ne yapacağını bilmiyor gidiyor silaha kafa atıyor. siz bu iş bilmezliğe soğuk kanlılık diyorsanız sizde de problem var. orada kafasına sıksa soğukkanlılık falan kalmayacak bu olay bekçilerin ne kadar yetersiz ve bilgisiz olduğunun kanııtıdır. ayrıca saldırganada şaşırdım. Biz böyle bir şey yapsak müebbet yeriz adamı serbest bırakmışlar. Demekki devlet te pek önemsemiyor bekçisini

Yanıtla948
Usta Usta:

videodan yorumlamakla olay anı çok farklı olur, kavga ayırmak için gidiyorsun bi anda silah kafanda, bu olayı kaç polis kaç bekçi yaşıyor, orda süper şekilde yakın savunma bilirsen etkisiz hale getirirsin ama öyle bi eğitim yok, işin daha vahim tarafı serbest bırakılması

04
Usta Usta:

Devletin görevlisinin kafasına silah dayanıyor ve Devletin yüce bağımsız adaleti serbest bırakıyor, acaba bu silah hakim-savcı-mv-bakan- ın kafasına dayansaydı gene serbest mi kalacaktı.

Yanıtla152
baklavacı çeto :

bekçi devletin bel kemiğidir yok yok azıdişidir.

Yanıtla1030
corç:

Bekçi de bu düzen için hayatını ortaya koysun :DD:D:D:D:D::D:D yazık ya

Yanıtla024
Şerafettin Şeker:

noluyoır halk bunu sorguluyor güvenlik görevlisi bekçiye silah dayayıp kafasına adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasının hangi madde ile swerbest kalıyor ben bi sığıra bi iki yorum yaptım dava açıldı bana paraya çevrildi cezam adam silah dayıyor kafasına serbest sanki bişiler kokuyormu ne.

Yanıtla014
Cukca Cukca:

bekcıyı bılmem de sıhah dayayan sahsın arkası saglammış

Yanıtla013
corç:

bla bla bla.......... adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yanıtla013
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title