Haberler

İstanbul'da emekli polis memurunu öldüren ve film setine baskın yapan 10 kişi yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Bağcılar'da 6 günde emekli bir polis memurunu silahla vurarak öldüren, Kartal'da bir film setine baskın yapan ve Bahçelievler'de de bir araba garajına yönelik silahlı saldırı suçlarına karışan 10 şahıs, evde uyuşturucu partisi düzenledikleri sırada polisin operasyonuyla yakalandı. Şahısların evlerinde yapılan aramalarda 3 ruhsatsız tabanca, 1 AK-47 tipi Kalaşnikof marka silah, bu silahlara ait şarjörler ve kalaşnikof ve tabancalara ait 170 mermi ele geçirildi.

İstanbul emekli bir polis memurunu silahla vurarak öldüren, film setine baskın yapan çeteye polis operasyon düzenledi. Operasyonda 10 kişi yakalandı.

EMEKLİ POLİSİ ÖLDÜRÜP FİLM SETİNE BASKIN YAPTILAR

Edinilen bilgilere göre, İstanbul'da yerel çetelerin karıştığı silahlı saldırılarda son 6 günde Avşin Altuntaş isimli emekli polis memuru silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Ayrıca Kartal'da bir film setine ve Bahçelievler'de bir otomobil garajına yönelik silahlı saldırı yapıldı. Kanlı eylemlerin ardından harekete geçen İstanbul Organize Suçlarla Mücadele polisi, meydana gelen olaylara ilişkin geniş çaplı çalışma gerçekleştirdi.

İstanbul'da emekli polis memurunu öldüren ve film setine baskın yapan 10 kişi yakalandıAvşin Altuntaş

POLİS GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Polis, Kurban Bayramı arifesinde Bahçelievler'de faaliyet gösteren bir bir iş yerine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce gerçekleştirilen silahlı saldırı ile bayramın üçüncü günü Kartal ilçesinde faaliyet gösteren bir film çekim seti ofisine yönelik düzenlenen silahlı saldırı olayını ve dün de Bağcılar ilçesinde bir iş yerine yönelik yapılan kanlı saldırıda emekli polis memuru Avşin Altuntaş'ın öldürülme olayının faillerini tespit edildi.

İstanbul'da emekli polis memurunu öldüren ve film setine baskın yapan 10 kişi yakalandı

OPERASYONLA YAKALANDILAR

Yürütülen soruşturma çerçevesinde olayların izini süren polis, kimlik bilgileri tek tek belirlenen şüphelilerin yakalanması için operasyon başlattı. Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekiplerince yapılan zincirleme operasyonlarda 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların evlerine gerçekleştirilen operasyonlarda, 3 ruhsatsız tabanca, 1 AK-47 tipi Kaleşnikof marka silah, bu silahlara ait şarjörler ve kalaşnikof ve tabancalara ait 170 mermi ele geçirildi.

İstanbul'da emekli polis memurunu öldüren ve film setine baskın yapan 10 kişi yakalandı

Yakalanan saldırganların evde uyuşturucu ve alkol partisi yaptıkları sırada polis baskınına hedef oldukları anlaşılırken, zanlıların 2'sinin emekli polis memuru Avşin Altuntaş'ın öldürülmesi olayına karıştıkları, gözaltındaki 3 şüphelinin ise Kartal'daki film setine yapılan silahlı saldırının failleri oldukları öğrenildi. Soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan saldırganlar, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerin polisteki sorguları sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bahçelievler Kalaşnikof Operasyon Bağcılar Politika İstanbul 3-sayfa Güncel Kartal Polis 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

VEFA:

Her yer çete, her yer suç örgütü. Nasıl güvensiz bir ülke olduk!

Yanıtla3156
Ahmet:

Bunlar iyi günlerimiz. Daha kötüsü geride. Bu günleri çok arayacağız. Bu millet uyanmadan düzelme olmaz. Fakat millet çok derin uykuda.

978
Uzun Adam:

Yav hadi be kardeşim her ülkede misliyle olan mevzular bunlar, polisimiz paketlemiş almış önemli olan budur. Zamanının En ünlü gazetecisi öldürülüp failini bulamamış bir ülkeydik biz.

2411
Erol Balık:

reis sagolsun

115
KRAL GELDİ BEN:

Sadece polisin yakalaması ile çete çökertilmez. Bütün unaurları ile beraber ortadan kaldırılması lazım

Yanıtla178
emin gormecikli:

yedi bayram kar yağdırın

Yanıtla129
Mustafa Yağci:

Oh keyfe bak kaleş evde adli organ uyumaya devam polis topluyor yargı salıyor Allah sonumuzu hayretsin inşallah

Yanıtla027
Deniz Baştürk:

Haberlerde cinayet,şiddet ,hirsizlik,gasp,taciz olaylari duymaktan bıktık gerçekten ülkemizde gidişat kötü.

Yanıtla125
Murat Vural:

Böyle bir mafyatik çeteye kimler yol verdi ? Kuklayı değil kuklacıyı yakalayın ?

Yanıtla115
Kadir Tokay:

Bu ülkeye adalet gelmesini beklerken, maddi manevi, canımız da dahil her şeyimizi yitirebiliriz. İyisi mi ufak ufak, insana değer verilen ülkelere bakınmaya başlamak. Ben her gün, acaba oğlum sağ salim eve dönebilecek mi endişelenmek istemiyorum artık.

Yanıtla114
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title