Haberler

İstanbul'da Fas Uyruklu Yolcuyu Döverek Ölümüne Neden Olan Taksici Tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Beyoğlu ilçesinde yaşanan olayda, Fas uyruklu bir yolcu ile taksici arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Taksici, yolcuyu döverek başını asfalta çarpmasına sebep oldu. Yaralanan yolcu hastanede tedavi altına alındı, ancak hayatını kaybetti. Şüpheli taksici tutuklandı.

İstanbul'da Fas uyruklu yolcuyu döverek ölümüne neden olan taksici tutuklandı

İSTANBUL - Savcılık talimatıyla yeniden gözaltına alınan ve 57 yaşındaki Fas uyruklu yolcuyu döverek ölümüne sebep olan şüpheli taksici 'kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan tutuklandı.

Beyoğlu Asmalı Mescit Mahallesi'nde geçtiğimiz 14 Ağustos günü saat 10.30 'da 57 yaşındaki Fas uyruklu Jamal Doumane, arkadaşlarını ziyaret etmek için yoldan geçen bir taksiyi durdurmuştu. Taksici iddiaya göre adamı, gideceği adresi kısa mesafe bulması nedeniyle aracına almamıştı. Bu duruma sinirlenen Doumane, ve taksici arasında tartışma çıkmıştı. Çıkan tartışmada taksici adamı iterek yere düşürmüştü. Kavganın devamında taksici, attığı yumrukla Doumane'yi bir kez daha yere düşürerek, Doumane'nin başını asfalta çarpmasına sebep olmuştu. Taksici ise olay yerinden aracına binerek kaçmıştı. Yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi altına alınan ağır yaralı Jamal Doumane'nin bu sabaha karşı hayatını kaybettiği öğrenilmişti.

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan şüpheli taksici Doğan G. 'kasten yaralama' suçundan adli işlem yapılmasının ardından adliyeye sevk edilmişti. Mahkemeye çıkartılan Doğan G. adli kontrol hükümleri uygulanarak ev hapsi cezasına çarptırılmıştı.

Savcılığın talimatıyla tekrar göz altına alınan şüpheli Doğan G., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe 'kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Beyoğlu Fas 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title