Haberler

İstanbul'da kilise haçını kıran bir kişi gözaltına alındı

Güncelleme:
Abone Ol

Üsküdar Kuzguncuk'taki Ermeni Kilisesi'nin haçını kırıp kilisenin önündeki kaldırıma attığı iddia edilen bir şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, dün Üsküdar ilçesi Kuzguncuk Mahallesinde bulunan Ermeni Kilisesi'ne ait haçın kırılıp kilise önündeki kaldırıma atıldığının ihbarının yapıldığı, bu ihbar sonucunda "ibadethanelere zarar verme" suçundan soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

GÖZALTINA ALINDI

Açıklamada temin edilen kamera görüntüleri üzerinden eylemi gerçekleştirdiği belirtilen şüpheli M.S'nin bugün yakalanarak gözaltına alındığı ve soruşturma kapsamında maddi gerçeğin her yönüyle açığa çıkarılması amacıyla gereken tüm işlemlerin titizlikle sürdüğü bildirildi.

İstanbul'da kilise haçını kıran bir kişi gözaltına alındı

Kaynak: AA / 3.Sayfa

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Üsküdar Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

bruksel:

avrupalilarda aynisini camilere yapsa ne derdiniz . aynadan kenidinize bakin

Yanıtla911
uğur:

ne Türkiye de ne dünyanın hiç bir yerinde hiç bir ibadet hanelere saldırı hoş görülemez ve Avrupada camilere olsaydı falan kıyaslamaları da doğru bir yaklaşım değil. Neden böyle bir kıyaslamaya ihtiyacın var karın ağrın mı var

68
Mehmet:

Cahil, gerizekalı, aptal herrif. Rezil etmeye bıkmadınız. Hangi ülede camilere böyle birşey yapılmış.. diğer milletler nelerle uğraşıyor, biz nelerle.. yazık

Yanıtla413
memo:

ne anlatıyon değişik başka ülkede milleti katlediyorlar camilerde zorunamı gitti senin adamın yaptığı

31
Müsafir:

Yapılan sabotaj yanlış. Avrupada. Özellikle Almanyada camilere yapılan belki 100 den fazla saldırı var. Abd. de var. Sırplar yaptı.

11
:

camileri Ağır silahlarla basıp içerideki Namaz kılan suçsuz Müslümanları öldürdüklerini ne çabuk unutuyorsun ayrıca bir çok ateist ve değişik din mensupları tarafından pislik atılmasından alın da daha neler neler yapılıyor

00
Hakan:

Avrupa’da camiye saldırandan ne farkın var

Yanıtla08
RAFET:

Vay yobaz vay Allah cezanı versin.

Yanıtla14
bırey:

adi herif onlarda buranın sahıbı be ahmak

Yanıtla22
ADMAN:

Gözüne battigindan dolayi rahatsiz olmus olabilir.

Yanıtla22
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title