Haberler

Sokak köpekleri tarafından öldürülen adamla ilgili detaylar kahretti: Boğazı ve kafası parçalanmış

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Fatih'te sokak köpeklerinin saldırısında hayatını kaybeden Ayhan Özçelik'in zihinsel engelli olduğu öğrenildi. Kardeşinin cenazesini teslim olan Burhan Özçelik, "5-6 tane köpeğin saldırısına uğruyor. Boğazı ve kafası parçalanıyor. Vücudunda elbise bile kalmamış. Köpeklerin patileri kardeşimin üstündeymiş, orada başında bekliyorlarmış. Çöpçüler olmasa sabaha kadar kardeşimi yiyeceklerdi ve kardeşim bu sırada hala hayattaydı. Çöpçülerin attığı videoda ağzı kıpırdıyor." dedi.

İstanbul'un Fatih ilçesinde sokak köpeklerinin saldırısında korkunç şekilde can veren Ayhan Özçelik'in zihinsel engelli olduğu ortaya çıktı. Talihsiz adamın ağabeyi Burhan Özçelik, "5-6 tane köpeğin saldırısına uğruyor. Boğazı ve kafası parçalanıyor. Vücudunda elbise bile kalmamış. Köpeklerin patileri kardeşimin üstündeymiş, orada başında bekliyorlarmış. Çöpçüler olmasa sabaha kadar kardeşimi yiyeceklerdi ve kardeşim bu sırada hala hayattaydı. Çöpçülerin attığı videoda ağzı kıpırdıyor." ifadelerini kullandı.

SOKAK KÖPEKLERİNİN SALDIRISINDA CAN VERDİ

Olay, dün saat 04: 40 sıralarında İstanbul'un Fatih İlçesi Sümbül Efendi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ayhan Özçelik boş arazide yürüdüğü sırada çok sayıda sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Özçelik'i gören belediye çalışanları durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Boyun ve vücudunun çeşitli yerlerinde ağır yaralanan Ayhan Özçelik İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırıldı. Özçelik hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İstanbul'da sokak köpeği saldırısı sonucu zihinsel engelli adam hayatını kaybetti

ZİHİNSEL ENGELLİYMİŞ

Ayhan Özçelik'in abisi Burhan Özçelik polise verdiği ifade de, kardeşinin zihinsel engeli olduğunu ve Silivrikapı Mahallesi'nde kız kardeşini ara ara ziyaret ettiğini, muhtemelen eve dönerken olayın yaşanmış olduğunu belirtti.

"VÜCUDUNDA ELBİSE BİLE KALMAMIŞ"

Özçelik'in cenazesi hastanede yapılan işlemlerin ardından Bahçelievler'de bulunan Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Adli Tıp Kurumunda biten işlemlerinin ardından Özçelik'in cenazesi ailesi tarafından alındı. Adli Tıp Kurumu'ndan kardeşinin cenazesini teslim alan Burhan Özçelik şunları söyledi: "Kardeşim dün saat 5-6 civarında Silivrikapı'ya gidiyor. Orada akrabalarımız var; kız kardeşlerim falan, hepsi oradalar. Büyük ihtimalle akşam orada kalıyor. Akli dengesi bazen yerinde olmuyor. Oradan geçerken 5-6 tane köpeğin saldırısına uğruyor. Boğazı ve kafası parçalanıyor. Vücudunda elbise bile kalmamış.

İstanbul'da sokak köpeği saldırısı sonucu zihinsel engelli adam hayatını kaybettiAyhan Özçelik

Bundan yaklaşık 1 ay kadar önce amca çocuklarına da aynı köpekler saldırmıştı. O olaydan 2 hafta sonra başka bir kıza saldırmışlar. Yani, birden fazla olay aynı yerde, aynı köpekler tarafından oluyor. Gece saat 5 gibi çöpçüler oradan geçerken ses duyuyorlar. Sesin geldiği yere giderken köpekler onlara da saldırıyor, yaklaşamıyorlar. İnşaat alanından aldıkları sopalarla köpekleri kovalıyorlar. Ambulansı çağırıyorlar.

"ÇÖPÇÜLER OLMASA SABAHA KADAR KARDEŞİMİ YİYECEKLERDİ"

Oradaki çöpçüler tanıdık. Kardeşimin fotoğrafını çekip amca çocuklarına yolluyorlar, onlar da bize atıyor. Fotoğrafı görünce hemen hastaneye gittik. Zaten saat 2-3 gibi vefat ettiğini öğrendik. Köpeklerin patileri kardeşimin üstündeymiş, orada başında bekliyorlarmış. Çöpçüler kardeşime yardım etmeye çalışırken onlara da saldırmış köpekler. Çöpçüler olmasa sabaha kadar kardeşimi yiyeceklerdi ve kardeşim bu sırada hala hayattaydı. Çöpçülerin attığı videoda ağzı kıpırdıyor. Hastanede kan kaybından hayatını kaybetti" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ayhan Özçelik Sokak Köpeği İstanbul İstanbul 3-sayfa Güncel Yaşam Fatih Fatih Hukuk Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (73)

Eruhlu:

Merak ediyorum bu ölen kişi hayvanseverlerden birinin abisi babası veya bir yakını olsaydı ne diyecek veya ne yapacaktı ?

Yanıtla581K
Safe Safer:

İnadına sesleri çıkmazdı

03
apolat:

inşallah o günleride görürüz, bir evlat abi acısı çeksinler bakalım. Sonra oturur konuşuruz ne yapalım diye

03
Haksızsam Söyle:

Sokak hayvanlarını özgür bırakanın diyenler burada mı?

Yanıtla731K
Murat Şimşek:

evet burada adam akıllı kisirlastir aç bırakma saldiranlari topla karan rahat etsin burdayiz varmı diyeceğin ????

66
Bartuhan:

Hayvan sever değil onlar vatan düşmanlığı yapanlar, madem o kadar hayvanları düşünüyorsunuz belediyelere gidin konser verip şarkıcıları Dahada zengin yapıp festival yapana kadar barınak yapsınlar hayvanlara güzelce baksınlar paraları boşa akıtmasınlar sesinizi çıkarın, devlete bindireceğinize her suçu. Ben hayvan düşmanı değilim evimde de hayvan besleyen biri olarak sokaktaki çocuklarımızı ve yaşlılarımızı gençlerimizi düşünerek bunları yazıyorum

Yanıtla65818
Yusuf Aricioglu:

Köpeklerin intikamı

Yanıtla80354
Volkan:

Herkes ektigini biçer. Hayvalnara nasıl sahiplenirsen sanada öyle sahip çıkarlar

11
Murat Bey:

inşallah aynısı sana olur

20
Serkan Kaplan:

bide atın intikamı var. dikkat et

00
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title