Haberler

Interpol kırmızı bültenle arıyordu! Uluslararası 3 suçlu Türkiye'de yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

İsveç tarafından kırmızı bültenle aranan Alexander Gustafsson ve Karadağ tarafından kırmızı bültenle aranan Dragan Pavlıcevıc İstanbul'da yakalandı. Alexandar Nedevskı ise Bodrum'da yakalandı. Şüpheli şahıslara "Uyuşturucu madde ticareti, kara para aklama" gibi pek çok suçlama yöneltiliyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 3 şüphelinin Türkiye'de yakalandığını duyurdu.

ALEXANDER GUSTAFSSON

"Kuyu-13" operasyonu kapsamında yurt genelinde güvenlik güçlerinin suç örgütlerine ve şüpheli şahıslara yönelik çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Interpol-Europol Daire Başkanlığı ve Göç İdaresi Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüklerince yapılan ortak çalışmalar sonucu; Polonya Uyruklu "Aleksander Kawa" isimli sahte kimliği bulunan ve sahte Polonya pasaportuyla ülkemize giriş yaptığı tespit edilen "Alexander Gustafsson" İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde yakalandı.

İnterpol kırmızı bültenle arıyordu! Uluslararası 3 suçlu Türkiye'de yakalandı

DRAGAN PAVLICEVIC

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüklerince yapılan ortak çalışmalar sonucu; 23 Temmuz 2024 tarihinde Karadağ adli makamlarınca hakkında İnterpol Kırmızı Bülteni yayınlanan ve 28 Temmuz 2024 tarihinde İstanbul'un Avcılar ilçesinde yakalanan Dragan Pavlıcevıc'in; Karadağ, Kolombiya, Ekvador, Avustralya ve Hollanda'da suç örgütü üyeleriyle birlikte 1? ton 5?7?0? kg kokain sevkiyatı yaptığı ve diğer suç örgütü üyeleriyle birlikte ise yine Ekvador'dan temin ettiği 900 kg kokain sevkiyatını gerçekleştirdiği kırmızı bültende belirtildi.

ALEXANDAR NEDEVSKI

Interpol-Europol Daire Başkanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı ve Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İstanbul ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerince yapılan ortak çalışmalar sonucu; Ülkemize "Besnik Lajqı" adına düzenlenmiş Kosova pasaportuyla giriş yaptığı tespit edilen "Alexandar Nedevskı" Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Uluslararası Güvenlik Politika İstanbul Türkiye Karadağ 3-sayfa Güncel Bodrum İsveç Suç Uluslararası Güvenlik Suç 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Goker Deveci:

Türkiye yol gecen hanı gibi kimi arasan bizim ülkden çikiyor

Yanıtla3119
Perwer:

İnterpol = İstanbul, başka nereden çıkacaktı ki? Şaşırdık mı? Tabii ki hayır…

Yanıtla354
Alaaddin Kulluk:

aaaaaaa niye bu kadar şaşırıyor sunuzki . Kim neyi ve kimi arıyorsa maalesef bu ülkede. Bu halk öğrendi de bu haberi yapanlar öğrenmemiş .

Yanıtla349
hakan aslan:

dünyada ne kadar kayıp olan azılı suçlu varsa türkiyede aransın. mutlaka ülkemdedirler.

Yanıtla436
Serkan Aygun:

Normal bir şey Türkiye suçlular için cennet bırakın adamları

Yanıtla428
Cevap :

Alıştık artık şaşırtmıyor.

Yanıtla225
Mahfuz Demirtaş:

Suçlular için en güvenli ülke burası

Yanıtla515
FENERBAHCE SAMPIYON:

Yol geçen hanı

Yanıtla215
Fuat Gençoğlu:

artık haber niteliği taşımıyor

Yanıtla17
sinan akkurt:

Soylunun artıkları bitmiyor ??????

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title