Haberler

Ev almak için Kars'a giden anne ve oğlundan 5 gündür haber alınamıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Ev almak için İstanbul'dan Kars'a gelen anne Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ'dan yaklaşık 5 gündür haber alınamıyor. Kızının kayıp ihbarının ardından polis ekipleri, anne ve oğlunu arama çalışması başlattı.

Kars'a ev almak için İstanbul'dan geldiği iddia edilen kadın ve oğlundan 5 gündür haber alınamıyor.

Aslen Karslı olan ve yaklaşık 20 yıldır İstanbul Çekmeköy'de yaşayan Figen Karadağ, 24 yaşındaki oğlu Mert Karadağ ile birlikte 2 hafta önce memleketi Kars'a geldi. Şehitler Mahallesi'nde ev almak için memleketi Kars'a gelen Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ, satın alacağı ev için 2 gün pazarlık etti ardından geçtiğimiz cuma gününden itibaren anne ve oğlundan haber alınamadı. Ankara'da yaşayan ve 10 Temmuz'dan itibaren ailesine ulaşamayan Figen Karadağ'ın kızı Şeyda Meral Tekingündüz, Şehit Mustafa Düzgün Polis Merkezi Amirliğine müracaat ederek annesinin ve kardeşinin kayıp olduğunu bildirdi.

ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Kayıp ihbarının ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü, Kars Emniyet Müdürlüğü ile iletişime geçerek 5 gündür haber alınamayan anne Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ'ı arama çalışması başlattı. Anne ve oğlunu arama çalışması Kars'ta ve çevre illerde devam ediyor.

Figen Karadağ'ın abisi Fikret Saltık, kardeşinin ve yeğeninin bir an önce bulunmasını için yetkililerden yardım beklediğini ifade etti.

Ev almak için Kars'a giden kadın ve oğlundan 5 gündür haber alınamıyorFigen Karadağ

Ev almak için Kars'a giden kadın ve oğlundan 5 gündür haber alınamıyorMert Karadağ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Karadağ Kars Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

CAN DEP:

Bunlarin üzerinde yüklü bir para olabilir, takip edilmislerdir, ben hic umutlu degilim insallah yanilirim..

Yanıtla021
Sancez:

Noldu acaba

Yanıtla015
zecnas:

bilmiyorum

19
EL DORADO:

Çalışmalar devam ediyor Sancez, sana dönüş yaparlar.

08
fatma yılmaz:

Memleket aç gözlü dolu kolay para rahat yaşam. Herkese maaş bağlandı emeklilerden kesildi hayatında tek gün çalışmayan tembele verildi. 43 sene çalıştım emekli maaşım yetmiyor yevmiye ile çalışıyorum.. herkese yardım kolisi gidiyor. Yapmayın. Fabrika açın. Iş verin. 3 çocuğum da işsiz üniversite mezunu...

Yanıtla03
mersin33:

enteresan bir olay

Yanıtla10
Gökhan:

Allahın izniyle bulunurlar insallh

Yanıtla10
NASCEZ:

Biraz zor be blader

Yanıtla00
Mevlüt gunes:

İnşallah sağ selim bulunurlar fakat bunu diyemiyorum ben karsliyim hırsızlık çok yaygın kışın kaynım in sekiz sığırın iki saat gece götürdüler bulunmadı buisanlarin basın birşey geldi inşallah yaniliri

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title