Haberler

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden Atlayan Taksici Hayatını Kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde kullandığı taksiden inip denize atlayan taksici hayatını kaybetti.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde kullandığı taksiden inen Penay Candar, kendisini köprüden attı. Köprüden atlayan şoför Candar, hayatını kaybetti.

OLAYI GÖREN VATANDAŞLAR POLİSE BİLDİRDİ

Olay sabah saat 09: 00 sıralarında yaşandı. 38 yaşındaki taksi şoförü Penay Candar kullandığı taksi ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde durup aracından indi. Korkuluklara çıkan Candar köprüden aşağı atladı. Olayı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

İstanbul Köprüden Atlayan Taksici Hayatını Kaybetti

ORTAKÖY İSKELESİNE ÇIKARILDI

Haber verilmesi üzerine gelen deniz polisi ve Sahil Güvenlik ekipleri aramalara başladı. Su yüzeyinde bulunan Penay Candar, deniz polisi ekiplerince Ortaköy iskelesine çıkarıldı.

İstanbul Köprüden Atlayan Taksici Hayatını Kaybetti

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Candar'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ceset olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesi sonrasında cenaze Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olay sonrası soruşturma başlattı.

İstanbul Köprüden Atlayan Taksici Hayatını Kaybetti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zeki Günal DHA 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Hasan soğanlı:

Abim nasıl kiydin canini ya halen büyük bi soktayim daha geçen hafta seninleydim gecen hafta sakalasiyorduk güzel kalpli abim keşke olmasaydı boyle :(( allah mekanını cennet etsin

Yanıtla010
Enes Uzun:

Allah rahmet eylesin sabahleyin ortaköy iskelede gördüm çok üzüldüm Allah ailesine sabır versin.

05
Yakup varlı:

Allahu teala mekanını cennet eylesin

Yanıtla09
GAZHANELI:

INTAHAR ALAHA ISYAN VE KADERE YAMUK YAPMAKTIR CEZASI CEHENNEM ULKESINI SEVEN HERKES MILLIYETCI ALLAHI SEVMEK VE ONUN YASAKLARINA UYMAK VE IMTAHANI BASARIYLA BITIRIP EMANETE HIYANET ETMEDEN AZRAILE AS YUZUMUZUN AKIYLA TESLIM ETMEKTIR GERISI HIKAYE OKU MAYALIM MILLET SIMDI BANA NEGATIF YAG DIRIN TABIKI ZORUNUZA GITTI SIZDE ATLAYIN

Yanıtla42
ADİL:

İnsan için bu dünyadaki en değerli varlık kendisidir. Eğer kendisinden vazgeçiyorsa, psikolojik bir sorun vardır. Akli dengesi yerinde olan kimse canından vazgeçmez. Ayrıca kimin cennete veya cehenneme gideceğini Allah bilir. Sen bildiğini iddia ettiğine göre kendini ne zannediyorsun? Yazdıklarının yanlış olduğunu bildiğin için sonuna da not düşmeyi unutmamışsın uyanık.

02
Ali Haydar:

Kardeşimize Allahtan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Arkadaşların yorumlarına katılıyorum. Geçim çok zor. Her şey çok pahalı. Herkes lüks yaşam peşinde, Allah bu millete akıl fikir versin.

Yanıtla05
SERVER BEDİ:

Facebook''ta daha dün bir bebeğin fotoğrafını paylaşıp dua istemiş, Allah rahmet eylesin.

Yanıtla01
babacan:

yakında bende çıkıp atlayacam az aldı burda haberimi yapın altına düzgün yorumlar yazın

Yanıtla10
A.y:

Allah rahmet eylesin. şoktan çıkmaya çalışıyorum

Yanıtla01
B.N:

Ah be can dostum ah be sırdaşım sen nasıl yaptın böyle birşey hala şoktayım inanamıyorum sen bunu yapacak biri değildin sen hayata pozitif Bakan biriydin kimseyi kaile almazdın bize akıllar verirdin ama artık yoksun allah ailene ve bize sabır versin mekanın cennet olsun ruhun şad olsun can dostum abim... ( ORDAN KÖTÜ YORUM YAPIP AHKAM KESENLERE DUYURU BAŞINA GELMEDİKÇE SEN ANLAMAZSIN ADAM GİBİ YORUM YAPIN DİRİYE SAYGINIZ YOK ÖLÜYE SAYGINIZ OLSUN SEN DEĞİL SİZİN GİBİLER DEĞİL ALLAH BİLİR PENAY KARDEŞİMİZİN YERİ CENNET Mİ CEHENNEM Mİ DİYE... BOŞ YORUM YAPMAYIN ALLAH RAHMET EYLESİN DİYİN YADA HİÇ DEMEYİN BU KADAR TERBİYESİZ KARAKTERSİZ OLMAYIN... Vicdansız adiler...

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title