Haberler

İstanbul Tuzla'da kanal çalışması yapılan şantiyede göçük: 2 işçi hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'un Tuzla ilçesinde kanal çalışması yapılan şantiye alanında göçük meydana geldi. Göçükte mahsur kalan 2 işçi hayatını kaybetti.

İstanbul Tuzla'da şantiye alanında meydana gelen göçükte mahsur kalan 2 işçi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Tepeören Mahallesi Akbaşak Sokak'taki inşaat alanında kanal çalışması yapan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresine (İSKİ) bağlı taşeron firmanın 2 çalışanı göçük altında kaldı.

İstanbul Tuzla'da kanal çalışması yapılan şantiyede göçük: 2 işçi mahsur kaldı

2 İŞÇİNİN CANSIZ BEDENİ ÇIKTI

İhbar üzerine olay yerine kısa sürede itfaiye, polis, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin, işçileri kurtarma çalışmaları başlattı. Göçükten çıkarılan 2 işçinin de yaşamını yitirdiği belirlendi.

İstanbul Tuzla'da kanal çalışması yapılan şantiyede göçük: 2 işçi mahsur kaldı

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden (İBB) yapılan açıklamada, göçüğün sivil vatandaşa ait inşaat sahasında meydana geldiği ve müstakil evin altyapı inşaatı sırasında heyelan oluştuğu belirtildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin resen soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA / Turan Yiğittekin - 3.Sayfa

İstanbul İtfaiye 3-sayfa Güncel Polis Tuzla AFAD 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

Sadettin Kilic:

Bu kacinci neden mehfez önlemi alinmaz neden ülkemizde bu kadar iş kazalari çok niçin önlem alinmiyor

Yanıtla595
Ufuk Gökceoglu:

Belediyelerimiz iyi çalışıyor ya, Fransada İstanbulu tanıtıyoruz ama insanlar boş yere telef oluyor...

23
bekir yapici:

ben almanyada 50 yili askin bir süre calistim malesef bizim ülkemizde insanin bir sokak canlisi kadar bile degeri yok, is emniyeti önlem kanun ve kurallari yetersiz gercek denetim yok ama rüsvet bol yargi deseniz sorumlulara adeta ceza vermemek icin ugras veriyor avrupaya göre is kazalarinda rekor kiran bir ülke oldugumuz halde ülkemizi yönetenler care üretmedikleri gibi vergilerinle bütceye büyük katkisi olan emekciden cok isvereni kolluyor gibi bir görüntü veriyor.

13
Levent ÜSTEK:

ülkemizde ceza sistemi yok çünkü. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Anlayış bu.

01
bekir yapici:

aynen böyle benzer kaza bir kac yil önce almanyada yasandi Türk olan bir isci toprak altinda kalarak öldü ailesi sorgusuz sualsiz mahkemesiz bir kac ay icinde firmadan ve sigortadan cok yüklü bir tazminat aldi, sorumlu mühendis tutuksuz yargilandi suclu degil ama hatali bulundu ve lisansi iptal edildi simdilerde o firmanin malzeme deposunda isci olarak calisiyor, bakalim bizde adalet nasil yürüyecek.

Yanıtla470
sdsfs dfsa:

Bu işler avrupada yapılıyor ama orada ölümler olmuyor... Çünkü adamlar kazı yapınca kenarlara çelik bariyer ile göçmeyi önleyici koyuyor... Bizde ise 1950de nasılsa aynı sistem ile çalışma yapılıyor...

Yanıtla238
sdsfs dfsa:

Bu yorumu beğenmeyenler ya iskide müdür yada yardımcısı

13
Marko Apostolidis:

m. ö. 1950

01
Mengele:

Is güvenligi diye bir sistem yok olmasi mümkün degil böyle bir calisma planida yok diyelimki oldu is güvenligi icin mühendisler lazim yandas köy imami mühendis olur is güvenligi genel müdür olur neden araclari muane eden TUV Alman sirketi anla yani almanyada is güvenligi icin bir kurum var Berufgenossenschaft almanca bilen googleden arayabilir

Yanıtla630
Serdal Coban:

Akıllanmadınız gitti

Yanıtla621
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title