Haberler

İşte sur canisinin katlettiği Ayşenur Halil

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da Edirnekapı surlarında İkbal Uzuner'i öldürüp başını caddeye atan Semih Çelik'in, vahşi cinayetten yarım saat önce öldürdüğü 19 yaşındaki Ayşenur Halil'in de fotoğrafı ortaya çıktı.

İstanbul'un Fatih ilçesinde dün yaşanan olay gündeme bomba gibi düştü. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan 19 yaşındaki Semih Çelik, aynı yaştaki İkbal Uzuner'i öldürdükten sonra genç kızın başını kesip annesinin önüne attı. Ardından katil zanlısı surlardan atlayarak canına kıydı. Çelik'in kan donduran olaydan yarım saat önce de 19 yaşındaki Ayşenur Halil'i öldürdüğü tespit edildi.

GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDILAR

Her iki genç kız da bugün gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Çelik'in katlettiği kurbanlardan olan Ayşenur Halil'in de fotoğrafı ilk kez ortaya çıktı.

İşte hayatının baharında katledilen Ayşenur Halil:

İşte sur canisinin katlettiği Ayşenur Halil

İşte sur canisinin katlettiği Ayşenur Halil

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Semih Çelik Edirnekapı Edirnekapı İstanbul Güvenlik 3-sayfa Cinayet Fatih Güvenlik Cinayet 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

Mahmut özgül:

Allah rahmet eylesin. Ama öz eleştiri de yapmamız lazım. Aileler olarak çoğumuzun erkek olsun kız olsun çoluk çocuğumuzun nerede gezdiğinden nerde oturup kalktığından, kiminle arkadaş olduğundan bı haberiz. Seküler yaşam tarzı ile Aile kavramı yerle bir oldu. Herşey normalleştirildi. Bunlar iyi günlerimiz, biz evlatlarımıza sahip cikmazsak illaki bı sekilde birileri sahip çıkıyor, ya alkolle ya uyuşturucu ile ya da gayri ahlaki yaşam tarzıyla. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Yanıtla49535
Seyda Özdemır:

Lütfen işin iç yüzünü bilmeden yorum yapmayın. Allah muhafaza. biliyor musunuz ki onların ailesini neler yaşadıklarını sahip çıkıp çıkmadıklarını. Kızların ailesini tanıyor musunuz?

7756
Sezgin Duman:

Aileler özellikle hıc takıp etmıyorlarkız cocuklarını

1986
trakyalı adam:

ne iç yüzünden bahsediyorsun ? adam dos doğru bir tespit yapmış. anlamamak için akıl fukarası olmak lazım.

1267
musa er:

güzel özetlemissiniz, tebrikler

731
Buğra Er:

Vallahi de allahın kanun ve nizamı olan seriat artık bu ulkeye sart

Yanıtla92293
Sami Demirel:

Cezalar hafif İdammmmmmm piskopatlar dışarda serbest

Yanıtla9352
Mücahit Kılıç:

Allah rahmet eylesin. Diyecek söz bulamıyorum. Suç oranı son yıllarda çok yükseldi ülkemizde umarım daha da bu canileri serbest bırakanların kendileri ve yakınları hariç kimseye zarar gelmez.

Yanıtla4125
XYZ:

Bu haber kime ne katiyor? Yeter yapmayin

Yanıtla1762
Ahmet parker:

İdammmmmmmm

Yanıtla563
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title