Haberler

İtfaiye araçları peş peşe geldi! Metris Cezaevi'nde hareketli saatler

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Esenler'de bulunan Metris Cezaevi'nde akşam saatlerinde bir mahkum yatağını ateşe verdi. Cezaevine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın kısa sürede söndürüldü.

İstanbul Esenler'deki Metris Cezaevi'nde bir mahkumun yatağını ateşe vermesi sonucu küçük çaplı yangın çıktı. Yangın cezaevine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü.

METRİS CEZAEVİ'NE PEŞ PEŞE İTFAİYE ARAÇLARI GELDİ

İstanbul'un Esenler ilçesindeki Metris Cezaevi'nde akşam hareketli saatler yaşandı. Çok sayıda mahkumun kaldığı cezaevinde onlarca itfaiye aracı sevk edildi.

MAHKUM, YATAĞINI ATEŞE VERDİ

Konuya ilişkin açıklama yapan Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bir mahkumun yatağını ateşe verdiğini belirtti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İstanbul'un Esenler ilçesinde bulunan Metris 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bir mahkum yatağını ateşe vermiştir. Alevler yangına dönüşmeden personel tarafından kısa sürede söndürülmüş, ihtiyaten itfaiye çağrılmıştır. Metris Cezaevi'nde herhangi bir yangın durumu söz konusu olmadığı gibi olaydan etkilenen mahkum veya personel de olmamıştır.

İtfaiye araçları peş peşe geldi! Metris Cezaevi'nde yangın

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Metris Cezaevi Metris Cezaevi İstanbul İtfaiye Esenler 3-sayfa Cezaevi Mahkum Mahkum Hukuk Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

sade vatandaş:

aslında orasının esenlerle alakası yok esenler üç kilometre ötede orada askeriye ve ufak bir havaalanı vardı arazisini malum şahıslar hacamat ettiler millet bayrampaşa otogarınada esenler otogarı diyor seksenlerde oraya tüpü ben veriyordum işlerimiz hızlıydı tüp istediklerinde çok bekletiyorlardı siparişler yığılıyordu o yüzden orayı bıraktım görüntüyü gaziosmanpaşa karadeniz mahallesinden çekmişler o cadde eski edirne asfaltı orada gaziosmanpaşayı esenlerle az ileridede bayrampaşayla ayırıyor

Yanıtla22
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title