Haberler

İzmir Bornova'da Fabrika Yangını: 3 Fabrika ve 5 Araç Zarar Gördü

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'in Bornova ilçesinde meydana gelen yangında, 3 ayrı fabrika ve 5 araç zarar gördü. Helikopter ve itfaiye araçlarının müdahalesiyle alevler kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir'in Bornova ilçesinde paletlerde çıkan yangın, 3 ayrı fabrika ve 5 araca zarar verdi. Helikopter ve itfaiye araçlarının müdahalesiyle alevler kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın, Bornova ilçesi Işıkkent Mahallesi'nde meydana geldi. 3 ayrı fabrikanın bulunduğu alandaki paletlerde, henüz belirlenemeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, ihbar üzerine adrese helikopter, onlarca itfaiye aracı ve ambulanslar sevk edildi. Bölgede park halinde bulunan 5 araca da sıçrayan alevler, havadan ve karadan yapılan müdahaleler ile kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda herhangi bir yaralanma meydana gelmezken, 3 fabrikanın ve 5 aracın zarar gördüğü bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Soruşturma Helikopter Güvenlik İtfaiye Bornova 3-sayfa Güncel Yaşam İzmir Olay Olay İtfaiye Güvenlik Soruşturma 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title