Haberler

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın koruması intihar etti

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın koruması Haydar İnanır dün gece saatlerinde silahla kendini vurarak intihar etti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada "Çalışma arkadaşımız Haydar İnanır'ı çok genç yaşında, beklenmedik bir şekilde kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz" ifadeleri yer aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın Karşıyaka Belediye Başkanlığı'ndan bu yana koruması olan Haydar İnanır, dün gece saatlerinde silahla intihar etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BÜYÜKŞEHİR'E TRANSFER OLMUŞTU

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde başkanlık koltuğuna oturan Cemil Tugay, İnanır'ı Karşıyaka Belediyesi'nden Büyükşehir'e transfer etmişti.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

İzmir Büyükşehir Belediyesi ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Çalışma arkadaşımız Haydar İnanır'ı çok genç yaşında, beklenmedik bir şekilde kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Cenazesi bugün ikindi vakti Örnekköy Cemevi'nden kaldırılacaktır. İzmir Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak sevgili arkadaşımız Haydar'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine, dostlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy - 3.Sayfa

İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Haberler Cemil Tugay 3-sayfa Güncel Yaşam İzmir Yerel Haberler 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

yusuf ataman:

Sarıgül den sonra bu olay manidar

Yanıtla1269
Hep Hiçlik miş:

İntihar etmek yerine bir şeyleri değiştirmeliydi. Mesela her neyi tehlikesizce ve masrafsızca değiştirebiliyorduysa. Ben mesela kendimi çok kötü his ettiğimde.. tüm elbiselerimi çöpe atıp.. ikinci el elbiseler satın alıyorum.

Yanıtla525
Leven Ergün:

SARIGÜL NEYMİŞ BEEEHHH

39
Kenan Star:

lan bu korumaların hepsimi sıkıntılı

Yanıtla1427
Yusuf Aricioglu:

Faili meçhul cinayetlere bir yenisi daha

Yanıtla531
Ahmet Legolas:

Yoksa?.. :)

Yanıtla1023
Evvab:

niyeyse direk Sarıgül'ün yakın ama çok yakın hatta acayip yakın koruması ile olan ilişki geldi aklıma.

Yanıtla226
Ömer Can:

durup dururken intihar etmek akla ziyan

Yanıtla322
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Kardeş kendinizi koruyamıyorsunuz daha koruma olmayın o zaman.

Yanıtla416
sade vatandaş:

iradesi zayıf kendini korumaktan aciz insanlar korumalık yapıyor ben gitmek istesem yanımda götürüceklerim var bu dergimi olur gazetemi olur başka bir şeymi bilemem

Yanıtla33
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title