Haberler

14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunma suçlamasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı. Dehşete düşüren olay, çocuğun durumu ailesine anlatmasıyla ortaya çıktı. Çocuğunun başına gelenleri öğrenen anne ise 2 şüphelinin evini ateşe verdi.

İzmir'in Narlıdere ilçesinde 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın ayrıntıları ise kan dondurdu.

ÖĞRENENLER DE İSTİSMAR ETTİ

Olay 2023 yılında ilçeye bağlı 2.İnönü Mahallesi'nde meydana geldi. 14 yaşındaki erkek çocuğu M.B., 70 yaşındaki M.B. tarafından cinsel istismara maruz kaldı. Bunun ardından olayı öğrenen 79 yaşındaki H.A., 54 yaşındaki M.N. ve 32 yaşındaki A.G. de çocuğa istismarda bulundu. Ayrıca istismarı videoya aldıklarını söyleyen kişilerin, M.B.'ye bunu söyleyerek şantaj yaptığı öne sürüldü.

14 YAŞINDAKİ MAĞDUR OLAYI AİLESİNE ANLATTI

Olayın ardından 14 yaşındaki M.B durumu ailesine anlattı. Evlatlarının söyledikleri karşısında kanı donan aile üyeleri adeta çılgına döndü.

ÖFKEDEN GÖZÜ DÖNEN ANNE, ŞÜPHELİLERİN EVİNİ ATEŞE VERDİ

M.B.'nin 32 yaşındaki annesi N.Ç., şüphelilerden H.A. ile M.N.'nin evini ateşe verdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangınla ilgili N.Ç., gözaltına alındı. N.Ç., ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TECAVÜZ ŞÜPHELİLERİ TUTUKLANDI, ÇOCUK KORUMAYA ALINDI

Olaya ilişkin şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatan polis ekipleri, nisan ayında M.B., H.A., M.N. ve A.G.'yi gözaltına aldı. Şüpheliler, sevk edildikleri adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öte yandan mağdur çocuk M.B., devlet korumasına alınıp, sevgi evine yerleştirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tutuklama Narlıdere 3-sayfa Güncel İzmir Suç Tutuklama İzmir Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (47)

Said FARUK:

İdam ?

Yanıtla91K
hasan:

Şart

8673
VATOZZ:

Ne idamı?? Yıllar önce idamı halkım istesin getiririz diye kandirmadilarmi? O şekilde oy almadılar mı? Sonra ne oldu? Birkereden birşey olmaz dediler ve idamın esamesi okunmaz oldu.

64388
SUNSET null:

Ortadoğu sizi bekliyor. her habere aynı bakış.

23134
Pole star:

Sunset, hayranı olduğun ABD de idam yok mu...

4143
Tolga Babacan:

Hak ve dogrudur

144
MEVLUT COLAK null:

sunset seninde başına gelir insallah

023
Hako Sanane:

Sunset mesela senin çocuğunun başına gelseydi. Ne tür bir yöntem düşünürdün. Evet idam çağdışı. Şeriat of çok kötü. Laiklik mükemmel. Sen bunu yapanları tebrik dahi edersim

03
ismail Yasin:

Bir aile için felâket Allah anne babaya , Aile ve mağdura sabır metanet versin.. çocuklar en iyi şekilde korunmalıdır. çocuklar gelecektir.

Yanıtla3434
Kralçıplak:

Recm ile idam

Yanıtla8279
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title