Haberler

İzmir'de 4 Milyon Liralık Makaron Operasyonu

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'in Bergama ve Dikili ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 4 milyon lira olan 2 milyon 484 bin adet içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

İzmir'in Bergama ve Dikili ilçelerinde polis ekipleri tarafından bir depo ve raca yönelik gerçekleştirilen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 4 milyon lira olan 2 milyon 484 bin adet içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

İzmir Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, Aliağa Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri, Bergama ve Dikili ilçelerinde şüpheli şahıslara ait 1 depo ve 1 araçta kaçak sigara bulundurulduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Belirlenen adreslere gerçekleştirilen operasyonda, değeri yaklaşık 4 milyon lira olan 2 milyon 484 bin adet içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Operasyon kapsamında olayla ilgili 3 şüpheli hakkında adli işlem gerçekleştirildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kaçakçılık Operasyon Güvenlik Bergama Makaron 3-sayfa Güncel Dikili izmir Suç Güvenlik İzmir Suç Operasyon Kaçakçılık 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title