Haberler

İzmir'de ABD askerinin başına çuval geçirdiler: 15 kişi gözaltında

Güncelleme:
Abone Ol

Vatan Partisi Öncü Gençlik ve Türkiye Gençlik Birliği üyesi bir grup, İzmir Limanı'na demirleyen ABD savaş gemisinde görevli Amerikan askerinin başına, kentte vakit geçirdiği sırada zorla çuval geçirdi. Olayla ilgili 15 kişi gözaltına alınırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Şahısların ABD askerinin başına çuval geçirirken, "Yankee Go Home (Evine git)" diye bağırdığı görüldü. Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, olayı Hamas lideri Haniye suikastına tepki olarak yaptıklarını söyledi.

İzmir Limanı'na demirleyen Amerika Birleşik Devletleri (ABD) savaş gemisinde görevli Amerikan askerinin başına, kentte vakit geçirdiği sırada bir grup tarafından çuval geçirildi. Olayla ilgili 15 kişi gözaltına alındı. O anlar kameralara yansıdı. Olayı Vatan Partisi Öncü Gençlik ve Türkiye Gençlik Birliği üstlendi.

ABD ASKERİNİN BAŞINA ÇUVAL GEÇİRDİLER

ABD'ye ait USS Wasp (LHD-1) adlı amfibi hücum gemisi, İzmir Limanı'na demirledi. ABD savaş gemisinde görevli Amerikan askeri, kentte vakit geçirmek için gemiden indi. Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde aralarında Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyelerinin de bulunduğu kalabalık bir grup, ABD askeri olduğunu fark ettikleri kişinin başına çuval geçirdi. Olayı Vatan Partisi Öncü Gençlik ve Türkiye Gençlik Birliği üstlendi.

15 KİŞİ GÖZALTINDA

Çuval geçirilme anı kameralara yansıdı. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı. Çuvalı geçirdiği belirtilen 15 kişi gözaltına alınırken, polisin başlattığı çalışma devam ediyor.

DOĞU PERİNÇEK: ABD VE İSRAİL'İN PLANLARINA MEYDAN OKUDULAR

Öte yandan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Vatan Partisi Öncü Gençlik ve Türkiye Gençlik Birliği Amerikan askerlerinin başına çuval geçirerek, ABD'nin ve İsrail'in sözde Kürdistan, gerçekte İkinci İsrail planlarına meydan okudular.

"HAMAS LİDERİNİN ŞEHİT EDİLMESİNE TÜRKİYE'DEN YANIT VERMİŞLERDİR"

Doğu Akdeniz'de Türkiye'ye namlularını gösteren ABD, İsrail ve Yunanistan Deniz Kuvvetleri hangi güçle karşı karşıya geldiklerini hesap etmek durumundadırlar. Aynı zamanda Türk Gençliği, HAMAS lideri Heniyye'nin şehit edilmesine Türkiye'den yanıt vermişlerdir ve kahraman Filistin halkına İzmir'den selam göndermişlerdir."

İzmir'de ABD askerinin başına çuval geçirdiler: 15 kişi gözaltında

ABD BÜYÜKELÇİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

ABD Ankara Büyükelçiliği de konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: "USS Wasp'te görevli ABD'li askeri personelin bugün İzmir'de saldırıya maruz kaldığını ve şu an güvende olduğunu teyit ederiz. Olaya hızlı müdahale etmelerinden ve olayla ilgili soruşturma başlatmalarından dolayı Türk makamlarına teşekkür ederiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Türkiye Gençlik Birliği Türkiye Gençlik Birliği Doğu Perinçek Cep Telefonu Güvenlik Türkiye Gençlik 3-sayfa Hamas İzmir Güvenlik İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

Babacan yalçın:

Yanlış bir hareket kanun ve nizamı ancak ve ancak türk hakim savcı ve polis jandarma sağlar.ortamı germenin tüm halkımıza zararı dokunur.

Yanıtla62127
Ebu Huzeyfe:

Türk yargısı bitmiş halk insiyatif almıştır

1214
Ferit Er:

usa fena kayacak deprem yaparsa sasirmayin

75
Cabbar aga:

İyi yapmışlar ellerine saglik

Yanıtla55102
M.Sîraç null:

rezillik utanç verici.

Yanıtla6987
Eyup DAĞCI:

Nesi utanç verici sizin gibiler 50 yıl öncede amerika savaş gemisini bayraklarla günlerce eğlenerek coşkulu karşıladınız yapamadığınızı yapmadığınızı birileri yaptı diye utanılmaz ancak gururla alkışlanır

00
VOLKAN POLAT null:

Ne varsa solcularda var. Muhafazakarlar iyi izleyin ders alın.

Yanıtla6256
Onuncu Köy:

Starbucks’ta vatandaşlara taciz yapan kahramanları göremiyoruz Amerikan gemisine protestolarda

Yanıtla1874
Ebu Huzeyfe:

İzmirden çıkmaz o kahramanlar ! İzmir derdine yansın

123
Abdullah KARAMAN:

onları 90 lı yıllarda ABD kurmuştu zaten.

04
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title