Haberler

300 milyonluk vurgunda yeni detaylar! Bankada arama yapıldı, intihara kalkışan şube müdürü yemek yemeyi reddediyor

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de banka şube müdürü H.Ö.'nün bir döviz bürosu işletmecisi adına yüksek kar vaadiyle para topladığı iddiası sonrası ilgili şubede polisler arama yaptı. Çok sayıda materyale el konulurken, gözaltı kararının ardından intihara kalkışan H.Ö.'nün yemek yemeyi reddettiği, ifade veremeyecek durumda olduğu belirtildi.

İzmir'de, Denizbank Bornova Şube Müdürü H.Ö. hakkında, yüksek kar vaadiyle farklı kişilerden 300 milyon lira para topladığı suçlamasıyla gözaltı kararı verilmesinin ardından, polis görev yaptığı banka şubesinde arama başlattı.

Futbol dünyasının ünlü isimlerini yüksek kar vaadiyle dolandırdığı suçlamasıyla tutuklanan Seçil Erzan vakasının bir benzeri de İzmir'de yaşandı. Denizbank İzmir Bornova şubesinin müdürü, aynı zamanda da Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Altyapı Şube Başkanı H.Ö., iddiaya göre 2'si kulüp yöneticisi toplam 5 kişiden yüksek kar vaadiyle para topladı. Karşıyaka'da bir döviz bürosu işleten S.Ç. adına para topladığının belirlenmesinin de ardından Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), konuyla ilgili inceleme başlatmıştı.

300 MİLYON LİRA TOPLAMIŞ

Öte yandan, yapılan incelemelerde H.Ö.'nün, 300 milyon liraya yakın para topladığı, toplanan paranın Karşıyaka'da bir döviz bürosunun sahibi olan S.Ç.'nin hesabında toplandığı, mağdurlardan sadece birinin 100 milyon liraya yakın para verdiği öne sürüldü.

300 milyonluk vurgunda yeni detaylar! Bankada arama yapıldı, intihar eden şube müdürü yemek yemeyi reddediyor

PSİKİYATRİ SERVİSİNE YATIRILDI, YEMEK YEMEYİ REDDEDİYOR

Döviz bürosu sahibi S.Ç. gözaltına alınırken, banka müdürü H.Ö. ise geçtiğimiz gün akşam saatlerinde çok fazla sayıda ilaç içerek intihara teşebbüs etti. Bayraklı Şehir Hastanesi'nde tedaviye alınan Hatice Ö.'nün psikiyatri servisinde yatırıldığı öğrenildi. Hatice Ö.'nün yemek yemeyi reddettiği, doktorlara göre ifade veremeyecek durumda olduğu belirtildi.

300 milyonluk vurgunda yeni detaylar! Bankada arama yapıldı, intihar eden şube müdürü yemek yemeyi reddediyor

BANKA VE DÖVİZ BÜROSUNDA ARAMA

Şube Müdürü H.Ö. hakkında verilen gözaltı kararının ardından, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, arama yapmak üzere banka şubesine geldi. Ekipler burada yaptıkları aramayla birlikte dijital materyallere el koydu. Banka şubesindeki aramanın tamamlanmasının ardından ekipler, arama yapmak üzere döviz bürosuna geçecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seçil Erzan Denizbank Banka İzmir 3.Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! 12 Temmuz Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Temmuz burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 11 Temmuz günün maçları nereden izlenir? Servet Yardımcı, TFF Başkan adaylığından çekildi mi? Servet Yardımcı neden adaylıktan çekildi? POMEM MÜLAKAT SONUÇLARI 2024 | POMEM 31. dönem mülakat sonuçları açıklandı mı? POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? D- SMART ŞİFRESİZ İZLE | D- smart şifreli mi? LASK Linz- Galatasaray maçı kesintisiz, şifresiz izleme linki var mı? Bay geçmek ne demek? Futbolda bay geçmek nedir, bay sistemi ne? LASK LINZ- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE | Lask Linz- Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? LASK Linz-Galatasaray maçı ne zaman? LASK Linz- Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Srebrenitsa Katliamı 29.yılında anılıyor | Srebrenitsa Katliamı nedir ? Srebrenitsa Katliamı ne zaman, nerede gerçekleşti? Galatasaray- Hatayspor maçı ne zaman? Galatasaray- Hatayspor hangi hafta oynanacak? İsmail Uyanık TFF adaylığından çekildi mi? İsmail Uyanık, TFF başkan adaylığından neden çekildi? 11 TEMMUZ HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO | Hamster Kombat yeni şifre ne, nasıl kullanılır? Hamster Kombat nedir? Trendyol Süper Lig 2024- 2025 DERBİ FİKSTÜRÜ | Derbiler ne zaman, hangi haftada oynanacak? DERBİ TARİHLERİ BELLİ OLDU! Trabzonspor- Galatasaray derbisi ne zaman? 2024-25 Trabzonspor- Galatasaray maç tarihi belli oldu mu?
1000

Yorumlar (28)

girilmez:

300 milyon yemiş yemek yemesede idare eder

Yanıtla2298
Yeşil:

Millette de ne para varmış. Dolandırıla Dolandırıla bitmedi.

1153
şahabettin Ayyıldız:

Katılıyorum yediği kadar zaten yemiş

123
Aykut Erdurucan:

Artık Denizbank in da bu işlerle meşgul olması şubeyle bütün ilişkilerimizi bitirdi. Çok sürmez denizbank gümler

Yanıtla9174
Hek Tor:

Önce bankanın sahibi kim diye sormak gelmiyor kimsenin aklına...

378
sdsfs dfsa:

Yemek yemeyi reddediyormuş... Bahar candan gibi zayıflayıp serbest kalmanın yolunu arıyorlar bunlar... Zengin buluyor bir şekilde ceza evinden çıkmanın yolunu ama gariban içeride ömrünü harcıyor

Yanıtla3151
Mücahid Emre:

Cezaevine giren emin ol gariban olmuyor. Genelde garibanlara kötülük edenler oluyor

254
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Denizbank çok müşteri kaybetti, herkes patır patır çıkıyor. Çok sürmez 1-2 sene içinde kapatırlar. Parası olan çeksin bir şey bırakmayın içeride.

Yanıtla5102
alp lohn greene:

YEMEK YEMEYEREK NİHAL CANDAN GİBİ SALIVERİLMEK İSTİYOR DURUM ONU GÖSTERİYOR. BUNDAN BÖYLE İÇERİ GİRENLER YEMEK YEMESİN ZATEN ÇIKIYORLAR.

Yanıtla157
Yakup Şan:

BÜYÜK ÇALANLAR HEPAYNI YÖNTEMİ UYGULUYORLAR..YEMEK YEME VE ZAYIFLA ..SONRA....

146
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title