Haberler

İzmir'deki parçalanmış kadın vücudu maketlerine polis müdahale etti

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da ­Yedikule surlarında yaşanan vahşetin yankıları sürerken İzmir'deki bir korku evindeki reklam amaçlı asılan pano ve plastik mankenler tepki çekti. Vatandaşın şikayeti sonucu parçalanmış kadın vücudu maketleri polis ve zabıta ekipleri tarafından kaldırıldı.

Türkiye, Fatih'teki Yedikule surlarında yaşanan vahşetle sarsıldı. İzmir'deki korku evi önündeki parçalanmış kadın vücudu maketleri, 19 yaşındaki Semih Çelik'in, İkbal Uzuner'i ve Ayşenur Halil'i katletmesini çağrıştırdığı gerekçesiyle tepki topladı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere çok sayıda kullanıcıdan tepki dolu paylaşımlar geldi. Tepki çeken korku evine gelen polis ve zabıta ekipleri maketleri tek tek kaldırdı.

AZRAİL KÖŞKÜ KORKU EVİ

İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semti 1485. Sokak'taki 'Azrail Köşkü Korku Evi' isimli işletmenin dış cephesine reklam amacıyla asılan bir kanlı baş, bir başı olmayan kanlı vücut maketi, bir kafatası, 3 korku mankeni, bir kanlı çocuk maketi, bir kanlı kol ve el maketi bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kayda alınarak, sosyal medyada paylaşıldı. Vatandaş çektiği videoda, "Buradan çoluk çocuk geçiyor. Buna nasıl müsaade ediliyor? Belediye yok mu burada, böyle bir saçmalık olamaz. Bu sokaktan insanlar çocuğuyla geçemeyecek mi?" diyerek tepki gösterdi.

İzmir'de tüyler ürperten görüntü! Parçalanmış kadın vücudu maketlerine polis müdahale etti

RAHATSIZ EDİCİ TASVİRLER KALDIRILDI

Sosyal medyada paylaşılan video, İstanbul Fatih'teki Yedikule surlarında kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik'in (19) 4 Ekim'de İkbal Uzuner (19) ve Ayşenur Halil'i (19) öldürdüğü olayı çağrıştırdığı gerekçesiyle tepki topladı. Yapılan şikayetler sonucunda polis ve İzmir Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, korku evine asılı pano ve plastik mankenleri tek tek bulundukları yerden indirdi. Ekipler, Alsancak semtinde bulunan 'Freddy Korku Evi' ve diğer korku evlerindeki rahatsız edici tasvirleri de kaldırmak için çalışma başlattı.

İzmir'de tüyler ürperten görüntü! Parçalanmış kadın vücudu maketlerine polis müdahale etti

İZMİR VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İzmir Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "X sosyal paylaşım sitesi üzerinden 6 Ekim 2024 tarihinde yapılan bir paylaşımda, Konak ilçesi Alsancak semtinde faaliyet gösteren oyun evi (korku evi) olarak ruhsatlanmış iş yerinin reklam amaçlı astığı pano ve plastik mankenlerin rahatsızlık verdiği belirtilmiştir. Alsancak Polis Merkezi Amirliği görevlilerimizce iş yerinde gerekli denetimler yapılmış, söz konusu materyaller bulundukları yerden kaldırılmış, işletme sahipleri ile ilgili adli ve idari işlemlere başlanmıştır" denildi.

İzmir'de tüyler ürperten görüntü! Parçalanmış kadın vücudu maketlerine polis müdahale etti

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Yedikule İstanbul 3-sayfa Plastik Zabıta Güncel Yaşam İzmir 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (31)

Volkan Cetin:

Ulan ülkede herkes sapıtmış aklı başında insan yokmu bu nedir ya

Yanıtla9357
BS:

Bu tür işletmeler halk içinde olmamalı, şehrin icinde çocukların gectigi islek bir cadde orasi kesinlikle kapatılmalı

Yanıtla6195
Atarokkalomi osunç:

Niye kaldırmışlar?, bugüne kadar niye kaldırılmamış? Kim izin vermiş bunlara yuh lan sizlere her türlü hakareti hakediyorsunuz.

Yanıtla8140
Emre null:

alkol yasaklanmadikca ülke duzelmez gidin 15 yaşındaki çocuklar alkol iciyor alkol insanları kafa yapiyor dinsiz yapiyor kac tane alkol içen oruç tutuyor kac tane alkol içen oruç tutuyor kimse tutmuyor varsa da nadiren vardır. Bu kızlarımızın da tüm cinayetlerin trafik kazalarının hırsızlıkların en buyuk nedeni alkoldur alkol yasaklansin sorunlar yüzde 90 çözülür ha simdi bazı laikciler diyecek ki Fransa'daki alkol var almanyada var neden onlarda olay yok diyecekler hayir kardeşim onlarda çok olay oluyor encok kadına tecavüz yapan ulkeler sıralamasında Avrupa vati ülkeleri ilk sıralarda her yıl onalrca öldürülmüş çocuk kemikleri kilise bahçelerinde çıkıyor biz orda yaşamadığımız için bu haber sitelerine az yansıyor her türlü kötülük var orda onların isalm ülkelerinden zengin olmasının nedeni sömürgeci olması ve savaş halinde olmamalaridir ne gibi pkk yla ugrasiyorlar ne de filsitin irak iran gibi sürekli savaşlara ambargolara maruz kalıyorlar tabbi zengin olacaklar

Yanıtla4889
JY:

EĞLENCELİ BİR MEKANA BENZİYOR.

Yanıtla943
İbrahim Demirel:

Bu toplumun düzelmesi için Allah’ın kanunları ile yönetilmesi gerekiyor. Bunu da bu toplum istemediği için hergun böyle olayları görmeye devam edeceğiz. Allah’ın değil de, kulun kanunları ile yönetilirsen bu son kaçınılmaz.

Yanıtla2663
Mert Kalyoncu:

Sur cinayeti işlenmeden önce kızın ailesi kaç defa şikayet etmiş o manyağı.. O zaman neredeymiş polis ve savcılık? İş işten geçtikten sonra marketleri toplamanın kime ne faydası var? Önemli olan cinayet işlenmeden engel olabilmek.

Yanıtla1265
HACER İlhan:

Farklı heykeller yapalım demiş İzmir liler galiba.

Yanıtla3439
Köksal Çelik:

Sosyal medyanın zoruyla kaldırılmıştır her zamanki gibi

Yanıtla250
şahabettin Ayyıldız:

Hergün benzerini millet zaten görüyor bu herhalde görmeyenler için herkes alışsın diye

Yanıtla737
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title