Haberler

İzmir'den PKK'ya yönelik terör operasyonu: 6 gözaltı

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de jandarma, PKK'ya üye olduğu tespit edilen ve sosyal medya üzerinden terör propagandası yapan 6 kişiyi gözaltına aldı. Operasyon kapsamında 4 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İzmir'de jandarmadan terör operasyonu: 6 gözaltı

İZMİR - İzmir'de terör örgütü PKK'ya üye olan ve sosyal medya üzerinden terör örgütlerinin propagandasını yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK'ya üye olduğu belirlenen Suriye uyruklu 3 kişi ile sosyal medya üzerinden terör örgütlerinin sosyal medyada propagandasını yapan 7 şüpheliyi tespit etti. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik bu sabah saat 06.00'da gerçekleşen eş zamanlı operasyonda adreslere eş zamanlı baskın yapıldı.

Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alınırken adreslerinde bulunamayan 4 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Sosyal Medya Operasyon Politika Jandarma Güvenlik 3-sayfa Hukuk Terör Medya İzmir PKK Güvenlik Terör Yerel Haberler Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title