Haberler

İzmir Genelinde Hava Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Abone Ol

İzmir genelinde hava destekli uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu operasyonunda silahtan uyuşturucuya her şey var Uyuşturucu operasyonu havadan görüntülendiİZMİR - İzmir genelinde uyuşturucu kullanımını ve ticaretini engellemek amacıyla operasyon düzenlendi.

İzmir genelinde hava destekli uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu operasyonunda silahtan uyuşturucuya her şey var

Uyuşturucu operasyonu havadan görüntülendi

İZMİR - İzmir genelinde uyuşturucu kullanımını ve ticaretini engellemek amacıyla operasyon düzenlendi. Operasyona; 641 ayrı noktada, 9 Hava Aracı ( 3 Helikopter-6 Drone), 15 Narkotik Dedektör Köpeği, 264 ekipten oluşan toplam 702 personel katıldı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, İzmir genelinde Narko Sokak-3, Narko-İlçe ve Narko-Metruk Uygulaması yapıldı. Uygulamaya 641 ayrı noktada, 9 Hava Aracı ( 3 Helikopter - 6 Drone), 15 Narkotik Dedektör Köpeği, 264 ekipten oluşan toplam 702 personel katıldı. Operasyon kapsamında 2 bin 396 şahsın arama sorgulaması yapıldı. Sorgulaması yapılan şahıslar arasından, 23 şahsın uyuşturucu madde kullanmaktan, 3 şahsa ise uyuşturucu madde ticaretinden işlem yapıldı, farklı suçlardan aranması olan 22 şahsın ise gözaltına alındı.

102 iş yeri denetlendi.

Uygulama kapsamında il genelinde iş yerleri denetime tabi tutularak 102 iş yeri denetlendi. Denetlenen iş yerlerinden; 7 mekana kapalı yerde sigara içmek ve içirmekten, küçük yaşta işçi çalıştırmaktan, 2 mekan sahibine küçük yaşta oyun oynatmaktan ve ruhsatsız olarak faaliyet gösteren 3 işyerine adli ve idari işlem yapıldı. Ayrıca, 388 araç /motosiklet sorgulaması yapılarak 44 araç/motosiklete trafik yönünden cezai işlem uygulanırken; 12 araç/motosiklet trafikten men edildi.

Aramalarda Silahtan uyuşturucuya dair her şey çıktı

Operasyon sonucunda ev, iş yeri ve şahısların üzerinde yapılan aramalarda silahtan uyuşturucuya dair her şey çıktı. Yapılan aramalarda; 119 adet içime hazır hale getirilmiş toplam 20 kg 348 gr esrar, 15 gr bonzai, 10 adet ecstays hap ve 5 gr kokain maddesi ile 199 şişe kaçak içki, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet av tüfeği kartuşu, 12 adet tabanca mermisi ve 2 adet şarjör, 1 adet sigaramatik, 1 adet oyunmatik ele geçirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title