Haberler

Yine İzmir yine skandal görüntüler! Foça'da elektrik kablolarını açıkta bıraktılar

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'in Konak ilçesinde 2 kişinin su birikintisinden geçerken elektrik akımına kapılıp ölmesinin yankıları sürerken, Foça'da da sokaktaki kabloların açıkta bırakıldığı ortaya çıktı. Görüntülerle ilgili Foça Belediyesi'nden yapılan açıklamada, yol yenileme çalışmaları sırasında açıkta bırakılan kablolarda elektrik olmadığı belirtilerek, "Görünen kablolarda hiçbir enerji bağlantısı bulunmamakta olup Gediz Elektrik sisteminden de kabloların tamamen boşta oldukları kontrol edilebilir." denildi.

İzmir'in Konak ilçesinde 2 kişinin sokak ortasında elektrik akımına kapılarak ölmesinin ardından Foça'da da kabloların açıkta bırakıldığı görüldü. Foça Belediyesi yaptığı açıklamada, yol yenileme çalışmaları sırasında açıkta bırakılan kablolarda elektrik olmadığını belirtti. Açıklamada, "Görünen kablolarda hiçbir enerji bağlantısı bulunmamakta olup Gediz Elektrik sisteminden de kabloların tamamen boşta oldukları kontrol edilebilir." ifadelerine yer verildi.

KONAK'IN ARDINDAN FOÇA'DA SKANDAL GÖRÜNTÜLER

İzmir'ın Konak ilçesinde şiddetli yağış sırasında oluşan su birikintisine basan 2 kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi ülkeyi yasa boğdu. Olayın yankıları sürerken, Foça'da da skandal görüntüler kaydedildi.

KABLOLARI YİNE AÇIKTA BIRAKTILAR

Sokak ortasında kabloların açıkta bırakıldığı, insanların etrafından geçtiği görüldü. Sosyal medyada görüntülerin tepki çekmesinin ardından Foça Beloediyesi'nden açıklama geldi. Foça Belediyesi, kabloların yol yenileme çalışmaları sırasında açıkta bırakıldığını, hiçbirinden elektrik geçmediğini belirtti.

İzmir'in ardından şimdi de Foça! Belediyeden açıkta kalan kablolarla ilgili açıklama var

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Haberlere konu olan Yenifoçamızdaki bahsi geçen bölgede 2023 yılında İzmir 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan alınan izinle yol yenileme çalışmaları yapılmıştır.

"KABLOLARIN UÇLARI İLERİDE KULLANMAK İÇİN DIŞARIDA HAZIR BIRAKILDI"

Sit alanı olan bölgede yapılan bu yolların kazılıp tekrar yenilemeye ihtiyaç kalmaması, dolayısıyla kamu zararı oluşturulmaması amacıyla aydınlatma direkleri için herhangi bir elektrik hattına bağlı olmayan kabloların uçları ileride kullanılmak üzere dışarıda hazır bırakılmıştır.

"KABLOLARDA ENERJİ BAĞLANTISI YOK"

Görünen kablolarda hiçbir enerji bağlantısı bulunmamakta olup, Gediz Elektrik sisteminden de kabloların tamamen boşta oldukları kontrol edilebilir. Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür eder, konuyu titizlikle takip ettiğimizi bildiririz."

İzmir'in ardından şimdi de Foça! Belediyeden açıkta kalan kablolarla ilgili açıklama var

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

3-sayfa Güncel Enerji İzmir İzmir Gediz Konak Foça Foça Foça Foça İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Sadık:

Adamlar kendileri dedi biz hizmete degil Zihniyete oy veririz diye ,degìşen birşey olmaz.

Yanıtla1083
muhammet demirkapı:

İzmirliler sokakta yürürken sek sek oynar artık :) daha neler görücez nelerrrr

734
Billy gates:

YERSEN

213
Güven önemlş:

başka şehirler farklı mı ki

38
Yusuf Yap:

Artik izmirin tüm facialarini cogaltirlar diger sehirlere göre.

Yanıtla219
Emre emre:

Neyse Sorun Yok Allah korusun masum insanlar can verdiğinde,belediye elektrik şirketine,elektrik şirketide suçu belediyeye atar ve konu kapanır.

Yanıtla326
Orhan Demir:

Ülkede isini layiki ile yapan kim var? herkes isini dürüsce yapsaydi ülke bu halde olmazdi. Salla basini al maasi..

Yanıtla116
Adem yıldız:

İleriye ufuk açacağımıza geriye dönüş başladı Bu devir de bu haberler bu ihmaller neden hala var. 90 yıllar biteli 25 yıl oldu

Yanıtla113
Emre Kaya:

Hep diyorum belediyecilikte chp ye o verilmez diye ama dinleyen kim

Yanıtla47
Ejderha Dövmeli Herif:

Bu gediz elektriğin pskolojik sıkıntıları var herhalde. Yada suikaste gelmişler izmire.

Yanıtla17
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title