Haberler

Böyle erkeklik olmaz! Kimliği bilinmeyen bir şahıs, tartıştığı genç kızı sokak ortasında dövdü

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de kimliği bilinmeyen bir şahıs, tartıştığı genç kızı sokak ortasında dövdü. İkili arasında görüntülenen tartışma kısa sürede büyüdü. Bunun üzerine erkek, genç kıza tokat ve yumruk attı. Genç kız ise kendisini korumak için erkeğin kollarını tutmaya çalıştı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, kimliği öğrenilemeyen kişi, caddede tartıştığı genç kızı darbetti. Genç kızın şiddet gördüğü anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Olay, dün akşam saatlerinde Bayraklı ilçesi Manas Bulvarı'nda meydana geldi. Kimliği öğrenilemeyen kişi, caddede genç kızla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine erkek, genç kıza tokat attı, yumrukladı.

GENÇ KIZ KENDİSİNİ SAKINDI

Genç kız, saldırganın kollarını tutarak kendini korumaya çalıştı. Bu sırada bir vatandaş cep telefonuyla olay anının saniye saniye görüntüledi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla çok sayıda kişi olaya tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları, genç kızı darbeden kişinin yakalanıp, cezalandırmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bayraklı Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

mechul:

Su kadinlar erkeklerin sabrini zorlamayi biraktigi gun dayak yemektende kurtulacaklar, oyle kadinlar taniyorum ki nezaket, saygi, sevgi, hosgoru yok it gibi saldiriyor kocasina zaten adam gecim derdinde ustune birde bunlar binince bunalima girip olmadik seyler yapabiliyor kadinlarimiz biraz daha sagduyulu ve idareci olmalilar bu konuda sorunlar ortadan kalkacak eminim. . yuvayi disi kus yapar, ama disi kus yubasini gagasiyla dagitirsa sonuclarinada katlanir. . . nerde be o eski kadinlar peh. . . .

Yanıtla1216
kazma:

videoyu çeken insan neden müdehale etmemiş . bu izmirin alayı şov gösteriş yoksa bi cacık değiller. modernliği sadece çıplaklık ve alkol olarak biliyorlar. pehhh

Yanıtla513
xL:

Haklı

03
tets90:

Atmıyorsunuz ki bunları içeri. İfade verdikten sonra serbest kalıyor bu adam. Bir erkek olarak utanarak izliyorum. Nasıl bir insanlık abi nasıl bir hacizlik bayana el kaldırmak nedir ya. Hayvan hakları ve kadına şiddet yasası ile ilgili yeni yasa bir an önce gündeme gelmeli

Yanıtla48
hadi len arsızına denk gelmemişsin. üfür:

kadının arsızı düşmanın başına bile verilmesi temenni edilmeyecek birşeydir, her pisliği yaparlar ve yaptırmaya zorlarlar uzak durun, hatta kaçın !

00
Xyz:

Kızlarda böyle arızaları seviyor zaten, hiç acımadım

Yanıtla36
Erkan:

Izmir hani moden sehir

Yanıtla26
hasan:

bak bakalım onlar nereli, boş konuşmada uza, akılsız insan her yerde var, önce aynaya bakacaksın. . . İzimirmiş, ne o rahatsızmı oldun, sende adam ola adam gibi yaşa sanada olsun heryer İzmir, denyo seni. . .

21
mehmet:

boş konuşmada uza hadi boş canlı. . .

21
deniz:

çeken arkadaş inip yardım etseydı daha iyidi insanlık olarak habere bakıyoruz anca insanın değeri yok

Yanıtla16
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title