Haberler

Savcılık, çocuğu için harekete geçti! Jahrein, cezaevine ters kelepçeyle götürüldü

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'da sosyal medyadaki sohbet odasında kız çocuklarına müstehcen sözler sarf ettikleri için tutuklanan Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç ve Ertürk Kösen, ters kelepçe takılarak cezaevine götürüldü. Ayrıca Cumhuriyet Başsavcılığı, Jahrein'in çocuğu Bora Emir hakkında değerlendirme ve tedbir alınmasına yönelik Aile Bakanlığı'ndan talepte bulundu.

Antalya'da sosyal medya platformlarında müstehcen içeriklerle gündeme gelen Jahrein ve Pungent 666 rumuzlu iki fenomen, ters kelepçe takılarak cezaevine götürüldü.

JAHREİN TUTUKLANDI

Antalya'da sosyal medyada canlı sohbet odasında toplumun genel ahlakına ve genel değer yargılarına uygun olmayan müstehcen konuşmalar yaptığı tespit edilen Pungent 666 rumuzlu Ertürk Kösen ve Jahrein rumuzlu Ahmet Sonuç gözaltına alındı. 2 şahıs çıkarıldıkları mahkemece müstehcenlik suçundan tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, 'Jahrein' isimli/rumuzlu kullanıcının, Twitch isimli sosyal medya platformundaki canlı yayında benzer içerikli konuşmalar yaptığı görülmüş, yapılan incelemeler neticesinde 'Jahrein' isimli/rumuzlu kullanıcının A.S. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. E.K. ve A.S. isimli şahıslar 12 Eylül günü Emniyet Müdürlüğü'müz Siber Suçlarla Mücadele Şubesi görevlilerimiz tarafından gözaltına alınarak haklarında Türk Ceza Kanunu'nun 226. maddesine göre 'müstehcenlik' suçundan işlem başlatılmıştır." bilgisi verildi.

Jahrein ve Pungent 666 Müstehcenlik Suçundan Tutuklandı

TERS KELEPÇEYLE GÖTÜRÜLDÜLER

Ahmet Sonuç ve Ertürk Kösen'in tutuklandıktan sonraki görüntüleri ortaya çıktı. Şahısların ters kelepçeyle götürüldüğü görüldü.

SAVCILIK, JAHREİN'İN ÇOCUĞU İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, Jahrein'in söylediği sözler nedeniyle çocuğu Bora Emir hakkında değerlendirme ve tedbir alınmasına yönelik Aile Bakanlığı'ndan talepte bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Başsavcılığı Aile Bakanlığı Sosyal Medya Ahmet Sonuç Güvenlik Antalya 3-sayfa Sözler Hukuk Yaşam Medya Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Hakan Ucan:

Darısı hasan can kayanın başına

Yanıtla60682
uCube :

Hasan can ne alaka arkadaş. Hasan can'ın tırnağı olamayacak adamlar ile bir tutma. ;))

41746
Birşey demedimki:

Çok iyi oldu. Sadece küfür ve belden aşağı muhabbeti vardı gençler ve çocuklar ile. Diğerleri de kontrol edilmelidir. Çok var bunlardan.

Yanıtla43695
Evvab:

x de konuşma önüme düştü bir miktar dinledim. bunlar insan değil. hiç bir insan evladı kendi çocuğu için böyle şeyler düşünemez bırakın düşünmeyi bunların şakasını bile yapamaz. Bunlar insanlığını ruhunu ahlakını insani ne değer varsa hepsini kaybetmiş yaratıklar.

Yanıtla16560
CemTuğ:

Sırada Hasan can mı var.

Yanıtla22243
Ahmetcan Tüfekçi:

İçim rahatladı herkezi dava ediyordu arkadaş ne oldu

Yanıtla6200
mustafa kılıç:

Son secimlerde iyi para kazanmisti

Yanıtla12128
met tat:

CHP ye bir onur konuğu daha kazandırdılar :)

Yanıtla28104
İsa Hizarcı:

Chp nerede sahnede yoksunuz

Yanıtla2679
Ali Tokgöz:

Parti'nin biri çıkar muhtemelen açıklama yapar. Niye tutukladınız diye.

Yanıtla1289
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title