Haberler

İznik Gölü'nde, erkek arkadaşıyla bindiği jet ski genç kızın sonu oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'daki İznik Gölü'nde erkek arkadaşıyla jet ski gezintisine çıkan genç kız, deniz aracından düştü. Kısa süre içerisinde jandarma tarafından bulunup denizden çıkarılan 25 yaşındaki kız, dakikalarca yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Bursa'da İznik Gölü'nde jet skiyle gezintiye çıkan genç kız, düşerek sulara gömüldü. 25 yaşındaki kızı gören jandarma ekipleri suya atladı. Ekipler sudan çıkardıkları genç kızı hayata döndürmek için dakikalarca kalp masajı yapsa da kurtaramadı.

Bursa'nın İznik Gölü'nde serinlemek için gelen Kübra Özdemir, erkek arkadaşıyla birlikte jet skiye binmek istedi. Bindikleri jet skiyle birlikte tur atmaya başlayan gençlerden 25 yaşındaki kız, dengesini kaybederek suya düştü.

Jet skiden düşen genç kızı jandarma buldu...Dakikalarca hayata döndürmek için uğraştılar

Bir anda ne olduğunu anlayamayan erkek arkadaşı durup geri baktığında kız arkadaşını suyun üzerinde göremedi. Ne olduğuna anlam veremeyen genç, durumu sahildeki güvenlik ekiplerine bildirdi. Cankurtaran ve arama kurtarma ekipleri seferber oldu.

İznik Gölü'nde jet skiden düşen genç kız hayatını kaybettiKübra Özdemir

GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Özdemir'in düştüğü yerde arama çalışmaları başlatan ekipler, genç kızı görünce hemen suya atladı. Sudan çıkarılan genç kızı hayata döndürmek için seferber olan ekiplerin mücadelesi kameraya yansıdı. Hastaneye kaldırılan Özdemir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Jet skiden düşen genç kızı jandarma buldu...Dakikalarca hayata döndürmek için uğraştılar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Acil Durum İznik Gölü Jandarma 3-sayfa Güncel Bursa İznik Kaza Bursa Acil Durum Kaza 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Ömer Can:

su testisi su yolunda kırılmış

Yanıtla97224
Soner Durkal:

Ne alaka sizin kiziniz cocugunuz olabilirdi. Herşeyi namusa çekmeyin artık. Kişi kendinden bilir işi.

1793
Harbi Vatandaş:

Soner Durkal:Bu ülke bitmiş herşeyi namusa çekmesin öylemi siz ne için yaşıyorsunuz ?Sizin hiç namus ahlak edep bu tür değerleriniz yokmu kızınız bir yabancıyla böyle şeyler yapsa hoşunuzamı gidecek bunumu söylüyorsunuz anlıyorum eşlerini çocuklarının annelerini mini etekle kaprilerle taytlarla dolaştıranlardan başka bir düşünce beklenmez çünkü sizde o ulvi değerler bulunmaz.

5841
Gün:

Ölene Allah rahmet eylesin denir gerisi Allah ile kul arasındadır.

041
Türk Oyuncu:

Can yelegi olmadan nasıl binmelerine izin veriliyorki eger bir firmadan kiralandiysa jetsiki sorgulanmali Allah rahmet eylesin üzücü bir durum.

Yanıtla1209
Güven önemlş:

çok çok üzücü, Allah ailesine , yakınlarına, arkadaşlarına dayanma gücü versin

Yanıtla0117
Yusuf Aricioglu:

Amin

050
Burhan Savas:

çocuğun onu özellikle atmadığı ne malum, bence şüpheli ölüm !!!

Yanıtla119
Aykut Kalanoğlu:

İzniğe gezmeye gelip de yüzme bilmiyorsanız can yeleksiz yok şişme simitmiş botmuş jet skiymiş onlara güvenip sakın göle girmeyin kıyıdan da suya girdiğinizde birden derinleşen çok yerler var derinlerde suya düştüğünüzde yüzme bilmiyorsanız su yüzeyine asla çıkamazsınız çırpındıkça dibe gidersiniz her sene bir çok kişi boğuluyor özellikle çocuk ve genç yaştakiler

Yanıtla115
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title