Haberler

Bunlar bu cesareti nereden alıyor? Denetime gelen ekibe uzun namlulu silahla saldırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Mardin'in Kızıltepe ilçesine bağlı Arıklı Mahallesinde kaçak elektrik denetimi yapan Dicle Elektrik'e bağlı 2 saha çalışanı, uzun namlulu silahla saldırıya uğradı. Ekipler, olaydan yara almadan kurtulurken saldırgan kısa süre içerinde jandarma tarafından gözaltına alındı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesine bağlı kırsal Arıklı Mahallesinde abonesiz trafo kullanıldığını tespit eden Dicle Elektrik ekipleri, bölgeye giderek inceleme başlattı. Ekiplerin çalıştığı sırada kaçak trafo yakınındaki evde yaşayan İ.Ü., şirket çalışanlarının yanına giderek denetime tepki gösterdi.

Öfkeli şahsın evine doğru yönelmesiyle tedbir amaçlı araçlarına binen ekip, bölgeden ayrılmak için hareket etmeye başladı. Bu esnada İ.Ü. elinde uzun namlulu silahla evinden çıkarak ekiplere ateş açtı. Ekipler, hızlı bir şekilde bölgeden uzaklaşarak olaydan yara almadan kurtuldu.

80 HANEYE YETECEK GÜÇTE KAÇAK ELEKTRİK KULLANIMI

Şirketten alınan bilgilere göre, saldırının gerçekleştiği Arıklı Mahallesinde tespit edilen kaçak trafonun, 160 kVA gücünde olduğu ve bu güçteki bir trafonun 80 hanenin elektrik ihtiyacını karşılayabileceği vurgulandı.

SALDIRGAN KISA SÜREDE GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından Dicle Elektrik ekipleri, jandarma karakoluna giderek saldırgan İ.Ü. hakkında şikayette bulundu. Aynı gün içinde düzenlenen operasyonla İ.Ü. ruhsatsız silahı ile birlikte gözaltına alındı. Saldırganın, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edileceği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Kızıltepe Güvenlik 3-sayfa Ekonomi Enerji Mardin Dicle Hukuk Olay Suç Olay Güvenlik Yerel Haberler Suç Hukuk Enerji 3.Sayfa Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (120)

Zafer Tanrıkulu:

Özellikle doğu ve Güneydoğu’da kaçak elektrik denetiminin jandarma ile yapılması ve kaçak elektrik kullananlara ağır cezalar kesilmeli kontrolleri de sık sık yapılması gerek bütün Türkiye enayi ve onların kullandığı kaçak elektriğin parasını ödeyeceğiz

Yanıtla541K
Citoles Cipralex:

Peki diğer kaçaklar için bir fikrin var mı?Mesela ağalarınızın milyarlarca lira vergi kaçağı yapması, hazineyi soymaları, fütursuzca harcamalar, kaçak inşaatler, hanlar, saraylar….

6236
Marko Apostolidis:

herkes ödese senin fatura düşecek? lütfen ciddi ol.

338
Marko Apostolidis:

ağır ceza? hatalı sollayanlarda idam edilsin, makbuz kesmeden pazarda ürün satan çiftçide en ağır ceza ödesin... kırmızı ışıktan geçende (yaya dahil)... lütfen kendine gel, seni fakir eden elektrik faturası değil hesapsız gitmen....sövüp sayacaksan elektrik dağıtanlara söv say çünkü onlar tüm türkiyeyi soyuyor.

3011
Kuscubasi:

Cezanın ne olduğunu biliyorlar mı

333
Marko Apostolidis:

sen hz. mevlana gibi kimseye zararsız yaşarsan, eli asıp kesmek sana kolay gelir. hz. isa as'ın dediği (günahı olmayan ilk taşı atsın) senin için faydalı... suçun günahın yok fırlat taşları günahkarlara. derken trde tek başına kalırsın insan koymadığın için. birde allah başlarsa sana hakkını yedirmemeye görürsün gününü.

43
Güven önemlş:

kesin elektriği vermeyin

Yanıtla28910
Citoles Cipralex:

Ciddi misin lo

342
Mustafa Çağatay AKBAŞ:

kes elektriği vatandaşın lambasını söndürürken izin mi alıyorsun. memlekette ayrıvcalık için hırsız olmak mı gerekli

Yanıtla19775
Çakır Aslan:

ağzın bal yesin

121
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title