Haberler

İstanbul'da "istek parça" cinayetinde karar çıktı! Hakim cezada indirim yapmadı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Kadıköy'de geçtiğimiz sene yaşanan "istek şarkı" cinayetinde karar çıktı. Müzisyen Cihan Aymaz'dan bir türkü söylemesini isteyen, aldığı ret cevabı sonrası Aymaz'ı bıçaklayarak öldüren saldırgan, "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Saldırgana verilen cezada herhangi bir indirim uygulanmadı.

İstanbul Kadıköy'de istediği şarkıyı çalmayan müzisyen Cihan Aymaz'ı bıçaklayarak öldüren şahıs, yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Kadıköy'de 2 Mayıs 2023 tarihinde 30 yaşındaki Cihan Aymaz'ın yanına yanaşan Mehmet Caymaz, bir türkü istemişti. Aymaz olumsuz yanıt verince ikili arasında tartışma çıkmıştı. 33 yaşındaki Mehmet Caymaz, yanındaki bıçakla Cihan Aymaz'ı göğsünden bıçaklayarak öldürmüştü.

İstanbul'da 'istek parça' cinayetinde karar çıktı! Hakim cezada indirim yapmadıCihan Aymaz

SON SÖZÜNDE "PİŞMANIM" DEDİ

Tutuklu sanık Mehmet Caymaz'ın yargılanmasına devam edildi. Anadolu 22. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Mehmet Caymaz, müştekiler ve taraf avukatları katıldı. Sanık Mehmet Caymaz, son sözünde pişman olduğunu söyledi.

İstanbul'da 'istek parça' cinayetinde karar çıktı! Hakim cezada indirim yapmadı

MÜEBBET HAPİS CEZASI ALDI

Müşteki avukatı ise, daha önce de müzisyen cinayetleri olduğunu ve bir daha böyle cinayetlerin yaşanmaması için sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti, sanık Mehmet Caymaz'ı "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırırken, cezada herhangi bir indirim yapmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Cinayet Kadıköy 3-sayfa Güncel Hakim Hukuk Suç Suç Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

AKREP KRAL:

geç kalınmış bir yargı sonuç geç'de olsa adalet yerini bulmuş

Yanıtla130
Murat Kara:

öldürenin de Allah yardımcısı olsun zamansız çıkarılan aflar ,adaletin yerini bulmaması ,dizilerdeki şiddet ,mafyaların cirit atması gibi faktörler maalesef gençleri düşünmeden bedeli çok ağır olacak hatalara itiyor yazık oldu ölene

Yanıtla108
Pole star:

Öldürenin Allah yardımcısı mı olsun... İnsan öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir... Cehennemde yardımcı olurlar ( Allah bilir )

119
Emin Görmecikli:

bir daha adam öldürmez

Yanıtla016
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title