Haberler

Bir kadın cinayeti daha! Ayrılmak isteyen sevgilisini sokak ortasında öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Kayseri'de genç bir kadın, ayrılmak istediği sevgilisi tarafından sokak ortasında silahla vurularak öldürüldü.

Kayseri'de27 yaşındaki Gülay Şimşek isimli genç kadın, ayrılmak istediği sevgilisi Özkan Onay (36) tarafından tabanca ile vurularak öldürdü.

Merkez Kocasinan ilçesi Ahmetpaşa Caddesi'nde yaşanan olayda, iddiaya göre bir inşaat firmasında sekreter olarak çalışan Gülay Şimşek, 4 aydır sevgilisi olan işsiz Özkan Onay'dan ayrılmak istedi. Onay ayrılma teklifini kabul etmeyerek, Şimşek'in peşini bırakmadı. Onay, işten çıkışını beklediği Şimşek ile ayrılma konusunda tartışmaya başladı.

Bir kadın cinayeti daha! Ayrılmak isteyen sevgilisini sokak ortasında öldürdü

CİNAYET SONRASI OLAY YERİNDEN KAÇTI

Şimşek'in ayrılma konusunda ısrar etmesi üzerine Onay, belinden çıkardığı tabanca ile genç kadına 3 el ateş açtı. Ağır yaralanan Şimşek, çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen 112 ambulansıyla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırıldı. Genç kadın hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, olay sonrası otomobille kaçan cinayet zanlısı Onay'ı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocasinan Kayseri Gülay Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (62)

Bayım:

Ayrılmak istiyorsa bırakacaksın, öldürmek nedir karaktersiz !

Yanıtla240
ossırıyus paparıyus:

sebebını bılmıyoruz oldurmek dogru degıl sakat bıraksaydı barı bu karı mılletı yokmu adama beyın kanaması gecrıttıırır

Yanıtla365
YAZIK:

YAZIK SANA . ALLAH SENİ VE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERİ ISLAH ETSİN.

114
esmeray:

sağlıksız düşünmekten senin beynin kanamış zaten!!!

113
KÜBRA:

HER KIZ KARŞISINDA İŞİNDE GÜCÜNDE BEYEFENDİ BİR ADAM GÖRMEK İSTER. . AMA İŞSİZ SAPSIZ NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN ADAMI KIZLAR NE YAPSIN. . DÜZELİRMİ DİYE BAKIYORUZ AMA DÜZELMİYOR ADAM VE BIRAKIYORUZ. . BIRAKINCADA BAŞLIYOR TEHDİTLER. . SİZ ÖNCE EVİNİZİ GEÇİNDİREBİLECEK DURUMA GELİN, KADINLARA SAYGI DUYUN BAK NASIL ÇIKAR KARŞISINIZA SİZİ SEVEN KADIN. . BURADA BİZE ARTİSTLİK TASLAMAYIN

Yanıtla516
HAYDA:

kübra sen ve senin gibilerin kafası güzel heralde, düzgün adamlar adam gibi adamlara burun kıvırın gidin yamuk adamla sevgili olun ve düzelmesini bekleyin, HARBİ BU HABERLERE SEBEBİYET VEREN ZİHNİYET BU

35
MİSLİMAN:

SİZ BU KAFADA OLDUGUNUZ SÜRECE DAHA ÇOK HABER OKURSUNUZ, NE DEMEK DÜZELİR DİYE BAKIYORUZ DA DÜZELMİYOR BU NEYİN KAFASI ANLAMIŞ DEĞİLİM ADAMIN PSİKOPAT OLDUGUNU BİLE BİLE VE DÜZELİR UMUDUYLA SEVGİLİ OLMANIN KARŞILIĞI TAM OLARAK 3. SAYFA HABERLERİDİR

23
Mustafa:

ONCE HER IKI TARAF ICINDE GUZEL AHLAK GEREKLI.NAMAZ GEREK ORUC GEREK DINI VECIBELERI YERINE GETIRMEK GEREK ANCAK OZAMAN IKI TARAF ICINDE HERSEY GUZEL OLABILIR.

21
antepli:

noldu ayrılmadınız mı şimdi geri zekalı salak

Yanıtla017
Toplumun acil tedaviye ihtiyaci var:

Mesele simdi ayrilip ayrilmama olayi degil, mesele ben seni baska kimseye yar etmem olayidir.

115
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title