Haberler

Genç kızdan sevgisine "Gülücük atıyordun" dayağı! Önce dövdü sonra bıçakladı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da genç bir kız, yakın arkadaşıyla kendisini aldatan sevgilisini önce darp etti sonrada bacağından bıçakladı. "Gülücük atıyordun ya" diyerek kafa atan kadının o anları kameralara yansırken hastaneye kaldırılan adam, kadından şikayetçi olmadı.

İstanbul Kağıthane'de meydana gelen olayda genç kız, kendisini aldatan sevgilisini önce darp etti, ardından bacağından bıçakladı. O anlarda kameralar da kayıttaydı.

SEVGİLİSİNİN ARKADAŞIYLA KONUŞMAYA BAŞLADI

Kağıthane Şirintepe'de geçtiğimiz ay gece saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, 17 yaşındaki E.K. ile 22 yaşındaki Ömer K. bir süre önce tanışıp sevgili oldu. Ancak Ömer K., sevgilisi E.K.'nın yakın arkadaşıyla sosyal medyada konuşmaya başladı.

"BENİ YAKIN ARKADAŞIMLA ALDATTIN"

Bunun öğrenen E.K., sevgilisi Ömer K. ile buluşmak istediğini söyledi. Bir süre sonra gelen Ömer K. ile sevgilisi E.K. konuşmaya başladı. Sevgilisine, kendisini yakın arkadaşıyla aldattığını söyleyen E.K. öfkeden deliye döndü.

CAN HAVLİYLE YARALI OLARAK KAÇTI

Çıkan tartışmada Ömer K., sevgilisini sakinleştirmeye çalıştı. Ancak E.K.,"Gülücük atıyordun ya" diyerek genci önce darbetti sonra da bacağından bıçakladı. Olayın ardından can havliyle uzaklaşan genç, olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

KENDİSİNİ BIÇAKLAYAN SEVGİLİSİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Dehşet anları ise kameralara yansıdı. Gencin olayla ilgili sevgilisinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kağıthane Şirintepe İstanbul Politika 3-sayfa Olaylar Güncel Olaylar 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

mert kılıc:

bir iğne ile bunlardan kurtulmak varken neden ömür boyu bu oksijen israflarının dertlerini çekelim ? Bunlardan vatana hayır gelmez

Yanıtla3178
Serkan Aygun:

Aynen katılıyorum

153
Bandorma:

kadın şiddeti haberleri iyice arttı…bu duruma yetkililer acil tedbir almalılar :)

Yanıtla890
Sabri:

şimdi bu adam bu kadına karsilik verse sacindan ağaca assa nasıl olurdu ne derlerdi acaba şükretsin karsilik vermemiş başkası olsa ayak pas pasi olurdu

Yanıtla1249
Ahmet AKGÜL:

çağdaş laik özgürlük diye diye bir nesli canavara dönüştürdük. asimile projeleri hızla işliyor.

Yanıtla927
Hikmet Demirci:

Çocuk elini bile kaldırmamış. Helal olsun. Türkiye'deki kadın cinayetlerinin bir çoğu aldatmaktan kaynaklıdır. Kendisini aldattığını düşünen kadının çocuğa şiddet uygulamasına da karşı çıkılmalıdır. Aksi halde kendisini aldattığını düşünen adamın kadına şiddet uygulaması da meşrulaştırılmış olur.

Yanıtla828
Erdal_19:

olur bakalım öyle şeyler

Yanıtla93
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title