Haberler

Kağıthane'de Zincirleme Trafik Kazası: 1 Ölü

Güncelleme:
Abone Ol

Kağıthane'de D-100 karayolu üzerinde 3 otomobil ve bir motosikletin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.

İstanbul'da D-100 karayolu Edirne istikameti Perpa mevkiinde meydana gelen olayda seyir halindeki iki otomobil, maddi hasarlı kaza yaparak sol şeritte durdu. O sırada arkadan gelen Hidayet Kumuz yönetimindeki otomobil, duran araçları görüp orta şeride geçmek isterken, orta şeritte ilerleyen motosiklet, Kumuz yönetimindeki otomobile sağ tarafından çarptı.

YOLDA SÜRÜKLENDİ

Çarpmanın etkisiyle savrulan motosikletin sürücüsü Fırat Yıldırım aracından düşerek bariyerlere doğru sürüklendi. Kaza sırasında ağır biçimde yaralanan Yıldırım'a ilk müdahaleyi olay yerine çağrılan ambulans ekipleri yaptı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Düştüğü yerde bir süre kalp masajı yapılan 33 yaşındaki Yıldırım, daha sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Yıldırım'ın, hastaneye götürüldüğü sırada ambulansta hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Fırat Yıldırım Kağıthane 3-sayfa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

motorcu:

motosikletkazalarının yüzde 90 ı dikkatsiz araç sürücüleri yüzünden meydana gelmektedir. bu ülkede motor kullananlara hiçbir zaman saygı gösterilmemiştir.

Yanıtla111
Serkan:

Allah Rahmet eylesin geride kalan ikiz çocuklarına ve ailesine Allah sabırlar versin inşaAllahBugün babalar günü ve iki çocuk babasız kaldı kolay değil , o çoçukarın artık bir babalar günü olmayacak tıpkı babaları olmadığı gibi . Trafikte araç kullanırken bir kez daha dikkatli olmaya çağırıyorum herkesi

Yanıtla00
ARR:

haberi alınca şok oldum arkadaşımdı 2 gün önce beraber gezdik nasıl kullandığını ne kadar dikkatli olduğunu çok iyi biliyorum risk almaz bekler gereksiz hareket yapmaz ekipmanı tam giyinir ki kazada başka bir yerinde kırık çıkık yok tek bir kusuru vardı oda asıl kaliteli olan kaskını takmamış olması bu kazadaki en büyük suçlu bence araçtır

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title