Haberler

Kahramanmaraş'ta Yaralı Atmaca Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne Teslim Edildi

Güncelleme:
Abone Ol

Kahramanmaraş'ta jandarma ekipleri devriye sırasında buldukları yaralı atmacayı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne teslim etti. Pazarcık ilçesinde jandarma ekipleri yol kenarında yaralı bir atmaca kuşu buldu. Atmaca, tedavi edilmek üzere Kahramanmaraş Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Kahramanmaraş'ta jandarma ekipleri devriye sırasında buldukları yaralı atmacayı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne teslim etti.

Pazarcık ilçesinde jandarma ekipleri önleyici kolluk devriyesi sırasında yol kenarında atmaca kuşu buldu. Ekipler, atmacanın yaralı olduğunu fark ederek atmacayı muhafaza altına aldı. Atmaca tedavi edilmek üzere Kahramanmaraş Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Doğa Koruma ve Milli Parklar Hayvan Hakları Pazarcık Jandarma 3-sayfa Güncel Yaşam Çevre Doğa Hayvan Hakları Çevre Doğa 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title