Haberler

Kalp Rahatsızlığı Geçiren Vatandaş, Helikopterle Kurtarıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'da kalp rahatsızlığı geçiren bir vatandaş, engebeli araziden Sahil Güvenlik Komutanlığına ait helikopterle kurtarıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kurtarma anlarını sosyal medyada paylaştı ve ekibe teşekkür etti.

Kalp rahatsızlığı yaşayan adam Sahil Güvenlik Komutanlığına ait helikopterle kurtarıldı

ANKARA - Antalya'da kalp rahatsızlığı geçiren bir vatandaş, mahsur kaldığı engebeli araziden Sahil Güvenlik Komutanlığına ait helikopterle kurtarıldı.

Kurtarılma anlarını sosyal medya hesabından paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Dün Antalya'da Adrasan-Likya yolu üzerinde bir vatandaşımız kalp rahatsızlığı yaşadı. Sahil Güvenlik Komutanlığımıza ait 1 helikopter rahatsızlanan vatandaşımızı bilinci açık bir şekilde 112 Acil Sağlık Ambulansına yetiştirdi. Vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Hastalanan vatandaşımızı hastaneye yetiştirmek için gece şartlarında ve rüzgarda büyük çaba gösteren Sahil Güvenlik ekibimize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İçişleri Bakanı Yerel Haberler Sahil Güvenlik Sosyal Medya Helikopter Güvenlik Antalya 3-sayfa Sağlık Yaşam Medya Güvenlik Yerel Haberler 3.Sayfa Sağlık Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title