Haberler

Kamu Görevlisi Gibi Davranarak Dolandırıcılık Yapan Kişi Yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde, kendini kamu görevlisi olarak tanıtarak dolandırıcılık ve uyuşturucu madde ticareti yapan G.K., 20 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalandı ve tutuklandı.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde, kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak dolandırıcılık, uyuşturucu madde ticareti yapmak, hükümlü ve tutuklunun kaçması gibi suçlardan 20 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Uzunköprü Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği huzur operasyonunda, çeşitli suçlardan toplam 20 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.K.'nın, kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak dolandırıcılık, uyuşturucu madde ticareti yapmak, hükümlü ve tutuklunun kaçması gibi suçlardan dolayı 3 farklı aranma kaydı bulunduğu öğrenildi. İlçe merkezinde yakalanan G.K., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Edirne L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Dolandırıcılık Uyuşturucu Uzunköprü Güvenlik 3-sayfa edirne Güncel Kamu Dolandırıcılık Güvenlik Uyuşturucu Yerel Haberler 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title