Haberler

Kamyonun Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Genç Kız, Hayatını Kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Samsun'da bir kamyon, yolun karşısına geçmek isteyen motosikletteki 17 yaşındaki kıza çarptı. Genç kız hayatını kaybederken kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Samsun'da bir kamyon, yolun karşısına geçmek isteyen motosikletteki 17 yaşındaki kıza çarptı. Genç kız hayatını kaybederken kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

KAMYON, MOTOSİKLETTEKİ 17 YAŞINDAKİ KIZA ÇARPTI

Kaza, Samsun'un Çarşamba ilçesinin Dikbıyık mevkisi Samsun-Ordu karayolu 34. kilometresinde saat 19.00 sıralarında meydana geldi.

Erdoğan Yıldız idaresindeki kamyon, plakasız motosikleti ile yolun karşısına geçmek isteyen 17 yaşındaki Ayşegül Yurt'a çarptı.

GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada ağır yaralanan Ayşegül Yurt, 112 Acil Servis ekipleri tarafından kaldırıldığı Çarşamba Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

KAZA ANI KAMERALARDA

Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title