Haberler

Kamyon ışıkta bekleyen otomobillerin arasına daldı: 2 kardeş öldü, anne ağır yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Kocaeli'de seyir halindeki kamyon trafik ışıklarında bekleyen 2 otomobille çarptı. Kazada 7 ve 15 yaşlarındaki 2 kardeş hayatını kaybetti, annenin ise durumu ağır.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kamyonun trafik ışıklarında bekleyen otomobillerin arasına daldığı kazada 14 yaşındaki ve 7 yaşındaki kardeşler hayatını kaybederken, anneleri de ağır yaralandı.

Kaza, dün D-605 karayolu Çayırköy mevkisinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen kamyon, trafik ışıklarında bekleyen 2 otomobille çarptı. Kazanın ardından kamyon sürücüsü olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan otomobildeki 2'si çocuk 4 kişi, itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılarak sağlık personeline teslim edildi.

Kamyon ışıkta bekleyen otomobillerin arasına daldı: 2 kardeş öldü, anne ağır yaralı

2 ÇOCUK KURTARILAMADI

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Miray Kaya (15) ile 7 yaşındaki kız kardeşi Elif, dün gece saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Anne Hatice Kaya'nın hayati tehlikesinin bulunduğu, baba Şenol Kaya'nın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaçan sürücü daha sonra jandarma ekiplerine teslim oldu.

Kamyon ışıkta bekleyen otomobillerin arasına daldı: 2 kardeş öldü, anne ağır yaralı

Kamyon ışıkta bekleyen otomobillerin arasına daldı: 2 kardeş öldü, anne ağır yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3-sayfa Kocaeli Güncel trafik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

son osmanlı:

bu kamyon ve ağır vasıta sürücülerinin aldığı belgeler yeniden gözden geçirilmeli, psikoteknik uygulanmalı ve cezalar dahada artırılmalı

Yanıtla2127
Güven önemlş:

koymayın şu hurdaları trafiye

216
Hacer Kalkan Bayram:

Nerde amerikadamı burası türkiye kim uğraşacak insan hayatı önemli değilki

00
Kralçıplak:

Türkiye de hersey çok pahalı sadece insan hayatı ucuz hatta bedava. Yazık günah , ülkenin adalet alt yapısı çökmüş olan o iki masum çocuğa oldu kimsenin de umrunda olmayacak.

Yanıtla185
Marko Apostolidis:

kamyoncu yarına kalmaz yaptığını unutur... zaten seyir halinde iken kimseyi umursamıyordu... şimdimi umursayacak? mezarlarına çiçekmi dikecek? cenaze masrafına zaten ortak olmaz

Yanıtla241
Damla Sengul:

olsa ne olacak

117
Onemli Degil:

TC Ciftligine Kuzey America Sigorta Systemi Getirilseydi, Yaptirimlarin ve Magduriyetin Buyuk Kismini SIGORTA SIRKETLERI Karsilardi..Yol ve Trafik Problemliyse Devlete Yaptirim, Surucu Problemliyse Surucuye Yaptirim..Vefat Eden Ailesine veya Yaralanan Kisilere Omur Boyu Bakim ve Maddi Destek..

37
Alpingo Bey:

Uyuşturucu etkisinde olduğu için testte çıkmasın diye kaçıyor , sonra teslim oluyo , giden tabi iki cana oluyo

Yanıtla137
Goethegitme:

Ah be yavrum küçücük yaşta:(

Yanıtla017
cavit dogan:

Türkiye Cumhuriyeti 2024 yılı teknolojisi ile bu kamyonların hız sınırında ve çevreye risk oluşturmadan gitmesini sağlayamaz mı sağlar. Ama sağlamıyorsa bu çocukların ve nice masumların vebali şöföründen, şirketine, Emniyetinden, Belediyesine, Bakanlığından, meclis oturumlarına dahil katılmayıp 170 bin maaş alan Millet vekillerine kadar herkesin vebali vardır Net !

Yanıtla011
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title