Haberler

Kanıt dizisinin başarılı oyuncusu Engin Benli: Babamı ve ablamı zamansız kaybettim

Güncelleme:
Abone Ol

Kanıt dizisiyle sevilen Oyuncu Engin Benli Haberler.com stüdyosunda gerçekleşen Haber Bahane programına konuk oldu. Abla ve babasını zamansız kaybettiğini söyleyen Benli, " Ablamı kanserden, 23 yaşımda da babamı trafik kazansında kaybettim. Çok isyankardım, melankolik oluyordum" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Engin Benli Haberler.com stüdyosunda gerçekleşen Haber Bahane programında Sunucu Gökay Kalaycıoğlu'nun konuğu oldu. Benli, ablasını kanser yüzünden, babasını ise trafik kazansında kaybettiğini anlattı.

"ABLAMI KANSER YÜZÜNDEN, BABAMI İSE TRAFİK KAZANSINDA KAYBETTİM"

"Maalesef ablamı kaybettik. Kanserden kaybettik, biraz ihmalkarlıkta oldu. Ablam kanser olduğunu bizden gizledi. Biz son 1 ayda fark ettik. Hastalığının 4. Evresinden sonra bize söylüyor. Annem fark ediyor ablamın durumunu. Doktor bize, 'Ablanız gidiyor, çok bir ömrü kalmadı' dedi. Biz de şok olduk. Yeğenim annemle birlikte yaşıyor. Ben de ara sıra İzmir'e gidiyorum. Şeyi fark ettim, o kadar şey yaşamışım ki ben 23 yaşında da babamı trafik kazasında kaybettim. Çok fazla takıyordum artık kabul ettim ya da affettim bilmiyorum. Çok isyankardım. Saçma sapan sinirleniyordum, melankolik oluyordum. Çünkü düşünsene evin erkeği olarak babanı bir tek sen görebiliyorsun o esnada bilirkişi olarak babanı soruyorlar. Bana Kanıt dizisinde bir sürü ceset görüp etkilendiğimi soruyorlardı fakat onun makyaj olduğunu biliyorum ben ama gerçek cesetle karşılaşınca çok başka bir şey oluyor hele ki o senin çok yakınınsa babansa aklından çıkaramıyorsun" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Melis Yaşar - 3.Sayfa

Engin Benli Engin Benli 3-sayfa Magazin trafik Yaşam 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

sade vatandaş:

ölüm için zaman diye bir şey yoktur öldüğün zaman vardır bunun zamanı kimsenin arzusuna keyfine gönlüne isteğine göere olmaz kimi kundakta bebeğini okulda çocuğunu bırakır gider kimi anasını babasını sevdiğiini, devletten milleten soyduğu malları yiyemeden bırakır gider Allah herkese bu dünyadan kimseye zalimlik adaletsizlik yapmadan kul, millet, yetim hakkı yemeden milletin malını çalıp çırpıp eşe dosta yandaşa peşkeş çekmeden gitmek nasip ihsan eyler İnşallah

Yanıtla04
Abuzer Sever:

Hadi ya. Biz tam zamanında kaybetmiştik... sıkıntı yok... Mal mı bu ya...

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title