Haberler

Bu fotoğraf çekimi bildiğiniz türden değil! Akıllara zarar

Güncelleme:
Abone Ol

Kapadokya'da gerçekleştirilen bir fotoğraf çekiminde alışılagelmişlerin dışına çıkıldı ve gelinliği erkek giydi. Bu durum, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilere ve alay konularına neden oldu. Bir erkek ve kadın hava balonunun önünde poz verdiler. Erkeğin gelinlik, kadının ise kırmızı bir abiye giymesi, sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun şekilde yorumlandı.

Kapadokya'da bir çiftin fotoğraf çekimine ait görüntüler, alışılagelmişlerin çok dışındaydı. Kapadokya'da gerçekleştirilen fotoğraf çekimlerinde bu kez gelinliği erkek giydi. O anlar görenlerin bazılarını güldürürken bazı kesimlerden eleştiril topladı. Görüntülerde bir erkek ve kadının hava balonunun önünde poz verdikleri görüldü.

Kapadokya'da Gelinliği Erkek Giydi: Sosyal Medyada Tepki ve Alay Konusu Oldu

Görüntülerde erkeğin gelin ve kadının kırmızı bir abiye tercih etmesi sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Görüntüler, "Rüyalarda bile böyle saçmalık göremezsin" , Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Gelinlik giyme konusunda bu dayı:1 ben:0"gibi yorumlara eşlik etti.

Kapadokya'da Gelinliği Erkek Giydi: Sosyal Medyada Tepki ve Alay Konusu Oldu

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Kültür Sanat Sosyal Medya Kapadokya 3-sayfa Magazin Yaşam Medya 3.Sayfa Magazin Yaşam Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

AKREP KRAL:

insanoğlu kendini aştı şaşırmışlar

Yanıtla243
kerem can:

Biz de toplar eksik olmaz

Yanıtla239
Oguz Ozgul:

Sapık mı la bunlar

Yanıtla140
T.C. GÖKBÖRÜ:

Toplu fotoğraf çekmişler

Yanıtla126
Saragül Turan:

Soytariligin son hali

Yanıtla119
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title