Haberler

Kapıyı kapatmayan minibüs şoförü ters manevra yaptı! Yolcu kadın kucağında çocukla yola savruldu

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Esenyurt'ta kapısı açık halde seyreden minibüs, ters yönden dönmeye çalıştığı sırada bir kadın yolcu kucağındaki çocukla birlikte minibüsten yola düştü. Gelen araçların altında kalmaktan son anda kurtulan kadının ölümden döndüğü anlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Pazar günü akşam saatlerinde Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi'nde meydana gelen olayda, kapısı açık bir şekilde ilerleyen minibüste bulunan Cahide Ö. ters yönden dönmeye çalışan minibüsten yola düştü. Kucağında çocukla yola düşen kadın, arkadan gelen araçların altında kalmaktan son anda kurtulurken, yaşanan kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

"ARACIN KAPISINI KAPATMIYOR"

Minibüsten düşen Kadının yeğeni Turgut Özdemir; "Halam çocuğuyla beraber minibüse biniyor ancak minibüs şoförü aracın kapısını kapatmıyor. Halam ters yönden dönmeye çalışan minibüsten kafa üstü yola düşüyor. Çevredeki insanların da yardımıyla minibüse bindiriliyor. Ancak şoför, Halamı hastane yakınlarında bırakıp gidiyor. Biz minibüs şoföründen şikayetçi olduk" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası İstanbul Esenyurt 3.Sayfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

özgen ASLAN:

hele bak ya hem kapı açık hem ters yönden gir trafikte şu minübüs,taksi ve motorlardan lanet ettik

Yanıtla166
Ayaz Karahanlı:

hastaları hep şöför yapiyorlar veya sabikalilari ne bekliyorsunuzki ülkede adalet olsa bu adami direk içeri atarlar ve ehliyetini alirlar birdaha vermezlerdi aa nerde.. ben hiçbir yabancı ülkede böyle şeyler görmedim. sadec ebizim ülkede nedense.

Yanıtla035
Aysegul Caliskan:

Türkiyedeki minibus soförleri ingiltereye Hollandaya gelsinde kurala uyumak nasıl bir şey öğrensin. kurala uymamak daha fazla ölümlü kazalara sebep olur.

Yanıtla033
Mehmet Ali Harput:

Yahu yeter artık bu minibüs çülerin kural tanımazlığı, yollarda hiç bir şey umurlarında değil, kırmızı ışık, hız limiti, hiç bir şey, olur olmaz yol ortasında durmaları. Duraklarda ikinci şeritte durmaları. Trafiğin en büyük sebeplerinin başında geliyor.

Yanıtla028
CEZALANDIRICI:

Sadece Türkiye de olabilecek olaylardan biri...

Yanıtla121
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title