Haberler

Testi pozitif çıkan yolcuyla temas ettiği için karantinaya alınan otobüs şoförü, canına kıydı

Güncelleme:
Abone Ol

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, koronavirüs testi pozitif çıkan bir yolcuyla temas ettiği için evinde 10 gündür karantinada bulunan otobüs şoförü kendisini koridorun tavanına iple asarak intihar etti.

Koronavirüs testi pozitif çıkan bir yolcuyla temas ettiği için bir süredirevinde karantinada bulunan 50 yaşındaki otobüs şoförü Ayhan D, kendisini koridorun tavanına iple asarak intihar etti. Ayhan D'nin intihar etmeden iki gün önce kızına mesaj atarak "Ölürsem beni ağabeyimin yanına defnedin" dediği de bildirildi.

Olay, saat 15.30 sıralarında Düzağaç Mahallesi'nde meydana geldi. Bir seyahat firmasında uzun yol şoförü olarak çalışan ve koronavirüs testi pozitif çıkan bir yolcuyla temas ettiği için kendi evinde 10 gündür karantinada bulunan Ayhan D'den uzun süre haber alamayan yakınları, polise haber verdi.

Yolcuyla temas ettiği için karantinaya alınan otobüs şoförü, canına kıydı

TAVANA ASILI HALDE BULUNDU

Eve gelen polisler, kapıyı açan olmayınca itfaiyeden yardım istedi. İtfaiyenin kapıyı açmasıyla içeri giren polisler, Ayhan D'yi koridorunda tavana iple asılı buldu. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ayhan D'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından Ayhan D'nin cansız bedeni, otopsi için Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayın arından evin önüne gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Ayhan D'nin iki gün önce kızına mesaj attığı, "Ölürsem beni ağabeyimin yanına defnedin" dediği bildirildi.

Yolcuyla temas ettiği için karantinaya alınan otobüs şoförü, canına kıydı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gölcük Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

MEHMET:

neden hastanede tedavi edilmiyor 10 gün boyunca evde mi durmuş ? Evde karantina olur mu ? Allah bilir aranıp sorulmamıştır da ağrısı, acısı var mı diye.. belkide korana acılarından kurtulmak için intihar etti.. Lütfen artık önlem alınsın günde 20 kişi öldü diye sevinilmez, ölenlerin her biri 1 can, kendinize gelin.. ki gerçekten 20 kisi mi bilmiyoruz, Allah bilir.. bu zihniyetten kurtulun, acil önlem alın..

Yanıtla1211
BBB:

Adama korona teşhisi konulmamış, pozitif çıkan biriyle temas ettiği için tedbiren karantinaya alınmış. Lütfen okumadan yorum yapmayalım.

02
KARA KUYU:

lan memo!!! Corona vakalari ne zaman basladi en azinda yarim sene filan dimi, her halde coronayi duyunca hemen karantinaya girdin ve bazi seyleri ondan kacirdin.

00
dede:

testiniz pozitif çıktıysa öncelikle sakin olun ve hastaneye haber edin

Yanıtla213
Torun:

Hastaneye haber vermenize gerek yok. Zaten filyasyon ekibi siz daha sonucu öğrenmeden sonuç pozitif çıkarsa sizinle irtibata geçiyor.

02
ra:

senin gibisine allah rahmet eylesin denilmez sen katil olarak gittin öte tarafa, yazik sana

Yanıtla61
Tugce onay:

Siz nasil insansiniz babam o benimmm konusmaniza dikkat edin bilip bilmeden yorum yapmaaaaaa ismin cismin neyse belirterek yaZ seni bulalim gel bize konuss

04
Erkan:

Her şey oldunuz şimdi Allah mı olmaya karar verdiniz. Kimin nereye nasıl gideceğini bir Allah bilir. Ama sen ve senin gibilerin yeri belli gibi sanki.

01
Bülent Fil:

20 Senelik Komsumuzdu Allahim Rahmet Eylesin Topragi bol Mekani Cennet Olsun insallah Ayhan abi cok Sesiz kendi halinde Yasayan cok iyi bir insandi Hanimi Güzin ablada cok iyi Hanimefendi bir insan kimseye karismazlar kendi halerinde yasayan bir Ayleydi Allahim kimseyi cikmaza sokmasin madi ve manevi carezizlik cok Kötü birsey Devletim bu insanlara bir el Atmasi lazim Insanlar mati olarak bunalima girmemesi lazim Banka biryandan Ev kirasi biryandan ceran gaz su parasi biryandan yaszik cok yazik oldu Ayhan Abim Gururlu insanlar caresizlik oldumu durum bu oluyor malessef ??

Yanıtla06
www:

bence ölüm sebebi corana değil belliki adamın çok büyük dertleri sıkıntıları varmış işin içinden çıkamamış çok yazık olmuş allah rahmet eylesin

Yanıtla23
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title