Haberler

"Kargocu soydu" demişti, yalanı ortaya çıkınca gerçeği itiraf etti

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'da yaşayan A.D., bir kargocu tarafından darbedilerek altınlarının çalındığını öne sürdü. Herhangi bir yabancı kişinin evine girmediğinin tespit edilmesi üzerine yeniden ifadesi alınan genç kadın, kredi kartıyla eşinden habersiz 20 bin liralık alışveriş yaptığını ve bunu kapatmak için böyle bir davranışta bulunduğunu itiraf etti.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ev kadını A.D., kargocu olduğunu söyleyerek evin kapısını açtıran kişinin kendisini darp ettikten sonra altınlarını çalıp kaçtığını iddia etti. Polisin güvenlik kameralarından yaptığı araştırmada eve kimsenin girmediğinin tespit edilmesinin ardından yeniden ifadesi alınan A.D.'nin suç uydurduğu ortaya çıktı. Kredi kartıyla eşinden habersiz alışveriş yaptığı için böyle bir davranışta bulunduğunu itiraf eden A.D. hakkında adli işlem başlatıldı.

Dün saat 15.00 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi'ne Manavgat Şelale Mahallesi 3532. Sokak'taki bir adreste kadının darbedildiği ve hırsızlık yapıldığına dair ihbar geldi. Olay yerine Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan çalışmada ev sahibi A.D.'nin başından darbe aldığı belirlendi. A.D. olay yerinde polise verdiği ifadede 1,5 yaşındaki kızı ile evde otururken kapının çaldığını, kapıdaki kişinin 'kargocu' olduğunu söyleyerek kapıyı açtırdığını belirtti.

"BAŞIMI DUVARA VURDU, BAYILDIM"

Kapıyı açması ile bu kişinin başını duvara vurduğunu ve kısa süreli baygınlık geçirdiğini anlatan A.D., kendisine geldiğinde maskeli kişinin evde altın olup olmadığını sorduğunu, yerini söylemezse odada yatan çocuğu alıp götüreceğini söylediğini ifade etti. Kendisinin bu tehdit üzerine çocuğuna zarar gelmemesi için altınların yerini gösterdiğini belirten A.D., yüzünde maske, elinde eldiven olan hırsızın gösterdiği yerden 5 adet altın ve 2 küpeyi alıp kaçtığını iddia etti. A.D., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü.

'Beni kargocu soydu' demişti! Eşine söylemeden alışveriş yaptığı için böyle bir suç uydurmuş

EŞİNDEN HABERSİZ 20.000 LİRALIK ALIŞVERİŞ YAPMIŞ

A.D.'nin verdiği ilk ifadesinden sonra araştırma başlatan Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemenin ardından A.D.'nin verdiği eşkale uygun kimsenin o saatlerde sokakta olmadığı ve kadının evine gelmediği tespit edildi. Yeniden ifadesi alınan A.D.'nin işin ciddiyetini anlaması üzerine, kredi kartıyla eşinden habersiz 20 bin liralık alışveriş yaptığını ve bunu kapatmak için böyle bir davranışta bulunduğunu itiraf etti. A.D. hakkında 'Suç uydurmak' suçundan adli işlem başlatıldı.

'Beni kargocu soydu' demişti! Eşine söylemeden alışveriş yaptığı için böyle bir suç uydurmuş

'Beni kargocu soydu' demişti! Eşine söylemeden alışveriş yaptığı için böyle bir suç uydurmuş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Alışveriş Hırsızlık Manavgat Manavgat Antalya Antalya 3-sayfa Yaşam Hukuk Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (31)

Ömer Can:

kadına verilen özgürlüğün meyvesi bunlar

Yanıtla129210
Çınar Saraç:

Ampülün eseri işte

2628
Mesut KARAHAN:

Garibim Kargocu İyi ki o eve kargo teslim etmeye gitmemiş.

Yanıtla1230
Bandorma:

Kargocuyu Allah korumus.. derdini anlatmak icin ne cileler cekecekti…

182
YİĞİT TÜRKALP:

BU DEVİR KADINLARI ÇOK TEHLİKELİ......

Yanıtla7191
Bandorma:

Kesinlikle dogru :)

244
Muzaffer Akın:

Cehalet baskı sonuç arkadan iş çevirme herkes gönlünce gezip tozmak alış veriş yapmak istiyor ama ekonomik sıkıntı işte kim bilir aile içinde neler yaşandı eşim istediği gibi alış veriş yapar sorar sunu alacaz bunu alicaz diye eşlerinizi sevindirin;)

Yanıtla64125
Goethegitme:

Muzo şov yapma tamam sensin kral,olmayan napsın alamamışlardır yoktur yani

1990
AKREP KRAL:

daha neler göreceğiz şaşırdı millet psikolojisi bozulmuş bir milletiz artık herkesten herşey beklenir oldu artık

Yanıtla6144
yanık kremi:

müge anlı izleye izleye insanların ufku açıldı.. :D

10117
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title