Haberler

Yaşlı adam, düğün için geldiği köyde kurbanlık boğanın kurbanı oldu

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de yaşayan Canip Akar, yeğeninin düğünü için geldiği Kars'ta ahırdan aniden çıkan boğanın saldırısına uğradı. Ağır yaralanan talihsiz adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

64 yaşındaki Canip Akar, yeğeninin en mutlu gününde meydana gelen talihsiz bir olayda can verdi. Boğa saldırısına uğrayarak ağır yaralanan yaşlı adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KOMŞUNUN AHIRINDAN ÇIKAN BOĞA SALDIRDI

Acı olay İlçeye bağlı Sırataşlar köyündemeydana geldi. Kardeşinin evinin önünde duran Canip Akar, komşusunun ahırından aniden çıkan boğanın saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Akar için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

YAŞLI ADAM HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Sarıkamış Devlet Hastanesine kaldırılan 64 yaşındaki Canip Akar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

DÜĞÜNE KATILMAK İÇİN KÖYE GELMİŞ

Akar'ın cenazesi otopsi için hastanenin morguna kaldırıldı. Talihsiz adamın İzmir'de yaşadığı ve yeğeninin düğünü için köye geldiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sarıkamış İzmir Kars Acil Durum 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Yusuf Aricioglu:

Kim bilir ne yaptı hayvana İsabet olmuş

Yanıtla1435
MÜCAHİD:

ölümün insanı nerede bulacağı belli olmuyor o yüzden dünyaya çalıştığınız kadar ahirete de çalışmalısınız. veya Nerde daha çok kalacaksan ona göre zaman ayır. kısa dünya hayatı için mi? yoksa ebedi ahiret hayatı için mi çalışmak daha mantıklı?

Yanıtla553
Uzman:

Ne işin var ahırda ? be adam

Yanıtla176
ARSLANOĞLU Hakan:

Yaşlı Adam boğayı gördüğünde kurban olduğum ne güzel hayvan demiş olabilir..

Yanıtla1112
Yalçın Karaduman:

Ölüm çağırmış Adamı

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title